AnnonceLuk annonce
Revy og vingård donerede stort beløb til Børnecancerfonden

09-03-2019

Vinbonde Tom Christensen og Carsten Persson fra Revy Grand Cru overrakte den store check til holdkaptajn for Team Rynkeby Vestsjælland, Niels Urban Hansen. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Dyrehøj Vingård og Revy Grand Cru var torsdag aften vært ved en forpremiere på den populære revy på vingården. Hele arrangementet var doneret til Børnecancerfonden gennem Team Rynkeby.

Vinbonde Tom Christensen fra Dyrehøj Vingård skal i år, i øvrigt for tredje gang, og denne gang sammen med sin hustru Jannie, cykle med Team Rynkeby Vestsjælland de 1200 km. til Paris. Hele formålet med at cykle til Paris er at samle penge ind til Børnecancerfonden, derfor var der arrangeret et helt særligt arrangement på Dyrehøj Vingård, torsdag aften, hvor deltagerne betalte for mad og en forpremiere på den populære Revy Grand Cru.

Hele arrangementet var støttet af sponsorer, folkene bag revyen optrådte helt gratis, alt mad var doneret af sponsorer og Tina Thrysøe og hendes personale sørgede for at få maden lavet, mens rytterne fra Team Rynkeby Vestsjælland sørgede for serveringen.

Derfor blev der 27.000 kr. til Børnecancerfonden, som vinbonde Tom Christensen og Carsten Persson fra Revy Grand Cru overrakte torsdag aften til holdkaptajn for Team Rynkeby Vestsjælland, Niels Urban Hansen.

Deltagerne i arrangementet skulle selv betale for drikkevarer, men det ændrede vinbonden på, sådan at Dyrehøj Vingård gav al vin til maden.

I stedet kunne de fremmødte så bruge pengene på et lotteri med flotte sponserede præmier, og her blev der solgt lodder for hele 13.000 kr., så det samlede beløb til Børnecancerfonden blev på hele 40.000 kr.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0