AnnonceLuk annonce
Revy klar til at spidde lokale politikere og begivenheder

04-09-2018

FIF-Revyen spiller i år for 29. gang. Privatfoto

Af Jens Nielsen

FIF-Revyen i Jerslev er i gang igen i år - for 29. gang. Og som de forrige år er revyen igen klar til at spidde de lokale politikkere og de lokale begivenheder. Især det spektakulære tyveri mod en pengetransport på Torvet i Ubby, går ikke ubemærket hen.

FIF-Revyen spiller i år for 29. gang i Fuglede Forsamlingshus, og det er igen Fuglede Idrætsforening, der står bag den populære revy, som spidder både lokale politikere og lokale begivenheder, men også de lidt større ting fra samfundet er på plakaten, bl.a. John Mogensen og 68-opgøret, som i år har 50-års jubilæum. Lokalt er der især fokus på det spektakulære kup fra en pengetransport på Torvet i Ubby, sidst i maj måned.

”Tyven er jo aldrig blevet fanget, men vi har nok en slutning på historien, som vil overraske de fleste,” fortæller Maria Lassen, som er med på scenen.

Revyen har i igen i år Mona Jakobsen til at holde styr på skuespillerne, som er; Thomas Nissen, Jens Peter Letena, Torben Bang, Charlotte Brix, Githa Klarstrup, Helle Kronby samt Maria Lassen.

Musikken bliver igen i år spillet af Benny Navne og Ivan Jakobsen. Bag scenen får Carsten Pedersen (lys), Johannes Pedersen (lyd), Jørgen Sørensen (scenemand), Kurt Johansen (billeder) samt Marianne Skafte (sufflør) tingene til at glide glat.

FIF-Revyen spiller tre forestillinger. Fredag d. 21. september kl. 19, hvor der før revyen serveres stegt flæsk med persillesovs, og to forestillinger lørdag, en kl. 14 og en kl. 19.30. Inden sidste forestilling serveres en buffet, og efter revyen er der live musik, hvor der spilles op til dans.

Interesserede kan følge med på FIF-Revyens facebookside, FIF-REVYEN.

Billetter købes ved at sende en mail til jakobbeck@ka-net.dkKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0