AnnonceLuk annonce
Revy for 30. gang – i år med stegt flæsk ad libitum

05-08-2019

For 30. år i træk spilles der FIF-Revy i Fuglede Forsamlingshus. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Forberedelserne til dette års FIF-Revy er godt i gang, i år kan den lokale revy fejre 30-års jubilæum. Ud over at spidde lokale politikere og lokale begivenheder, bliver der også gensyn med gamle numre.

Det er 30. år i træk, at der skal være lokalrevy i Fuglede Forsamlingshus, med masser af sjov, sang og ballade. Det er Fuglede Idrætsforening der står bag den populære FIF-Revy, som i år spiller d. 20. og 21. september.

Dette års revy bliver en god blanding af nye numre og nogle udvalgte numre fra de forgange 29 forestillinger. Og ikke nok med at der er gengangere af nogle af numrene, så er der også gengangere i skuespillerflokken. Tilbage på fuldt blus er Kim Børge Sørensen, som sammen med Charlotte Brix, Githa Klarstrup, Jens Peter Letana, Maria Lassen, Torben Bang og Thomas Nissen, indtager scenen i Fuglede Forsamlingshus.

Igen er det Mona Jakobsen, der skal prøve at holde styr på flokken som instruktør.

Ud over ovennævnte skuespillere, kommer der i anledningen af jubilæet, flere gæsteoptrædende af nogle gamle skuespillere. Der gensyn med Tommy Nielsen, Søren Hansen, Mette Sørensen, Henning Kærgaard med flere, så der er lagt op til en aften med masser af tilbageblik.

FIF-Revyen spiller tre forestillinger. Fredag d. 20. september kl. 19, hvor der før revyen serveres stegt flæsk ad libitum, og to forestillinger lørdag, en kl. 13.30 og en kl. 19. Inden sidste forestilling serveres der også stegt flæsk, og efter revyen er der live musik, hvor der spilles op til dans. Der er stadig kaffe og kage til forestillingen lørdag eftermiddag.

Interesserede kan følge med på FIF-Revyens facebookside, FIF-REVYEN.

Billetter købes ved at sende en mail til jakobbeck@ka-net.dkKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0