AnnonceLuk annonce
Svært at få armene ned

07-01-2021

Renoveringen af amfiscenen i Gryden på Møllebakken skrider godt frem. Foto:Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I mange år har Kalundborg Amatør Teater (KAT) ønsket sig, at amfiscenen i Gryden på Møllebakken i Kalundborg ville blive renoveret. Renoveringen er nu i fuld gang, og foreningen kan næsten ikke få armene ned af bare glæde.

Hele amfiscenen i Gryden på Møllebakken i Kalundborg trænger til renovering, ligesom stierne på Møllebakken. Den renovering er nu i fuld gang, da kommunalbestyrelsen har sat 1,2 mio. kr. af til at renovere området. Egentlig er det grundet COVID-19, at projektet blev sat i gang i 2020, da kommunalbestyrelsen i sommeren 2020 besluttede, at fremrykke en række anlægsaktiviteter for at understøtte aktiviteten i den private sektor. Det er bl.a. Kalundborg Amatør Teater (KAT) meget glade for.

Vi kan ikke få armene ned i Kalundborg Amatør Teater, da vi har ønsket renoveringen i mange år. Det bliver så lækkert med nye gode siddepladser, fin belysning og stierne, der bliver renoveret rundt omkring i området. De er i fuld gang, og det er skønt,” siger næstformand for KAT, Klaus Ødegaard.

Klar til byspil om corona vil

Klaus Ødegaard fortæller, at man hos KAT er klar til byspil til august, om corona vil. Det kræver dog, at forsamlingsforbuddet ændrer sig noget før august, da der jo også skal øves replikker og meget mere i lange baner inden da.

”Jeg håber, at det her bidrager til, at der også kommer mere liv på Møllebakken. Det er jo et fedt sted at afholde fx koncerter. Det hele skulle være klar i løbet af foråret, og om corona vil, så er det hele klar til byspil til august. Vi har i hvert fald ikke slukket lyset endnu.” 

Der er etableret en trappe således, at det bliver lettere at komme op til siddetrinene. Trappen er placeret således, at man bevarer den gamle kastanje midt i teatret. Bag øverste række af siddepladser skal der plantes lindetræer.

På stierne på Møllebakken vil man bruge asfalt med en slags beigefarvede sten øverst, der både gør stierne mere skridsikre, men også samtidig minder om de oprindelige grusstier, som parken tidligere har haft. Der vil ligeledes komme mere belysning på stierne på Møllebakken. Det samlede arbejde forventes at være færdig maj 2021.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0