Rengøringsfirma hyrer personlig træner

Selv om regnen piskede ned var der ingen nåde. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Rengøringsfirmaet Den Rene Samvittighed har gjort op med sommerens dårlige vaner og tilbudt personalet en personlig træner. Mandag begyndte træningen, og det blev både vådt og hårdt.

Den Rene Samvittighed har i den grad samvittigheden i orden når det gælder rengøringsarbejde, modsat så kniber det lidt med samvittigheden efter sommerens grillmad, derfor er alle medarbejdere blevet tilbudt et træningsforløb på otte uger med personlig træner Michael Hougaard Da Silva fra Kalundborg.

”Vi kikkede bare på hinanden efter sommerferien, og så blev vi enige om, at efter for mange pina colada og for meget grillmad og vin tænke vi, at vi skulle i gang med noget motion, og jeg kendte Michael i forvejen, og det er bare rigtigt godt, effektivt og hårdt,” fortæller Michael Schumacher, der sammen med sin hustru Tina, er indehaver af Den Rene Samvittighed.

Omkring det halve af firmaets medarbejdere har taget imod tilbuddet, og mandag eftermiddag var der opstart på græsplænen ved Svebøllehallen.

Lige som de motiverede medarbejdere træder ind på græsset begynder regnen bare at piske ned, men der er ingen nåde.

”Hvis fodboldspillerne kan træne i regnvejr, så kan i også løbe, så bare i gang,” siger Michael Hougaard Da Silva, og sender medarbejderne ud på en løbetur for at varme op, og han fortsætter,

”Hvis det er længe siden at i har trænet, skal i nok regne med at i bliver lidt ømme.”

Efter opvarmningen fortæller den personlige træner om dagens øvelser, som er 2 x 10 min. workout.

Løb ud og vend ved en kegle, derefter to forskellige øvelser på måtten, og så afsted i løb igen.

”Hvis man ikke synes det her er hårdt, så skruer i bare lidt op for løbet,” råber Michael Hougaard Da Silva.

”Jeg har haft et forløb med den enkelte hvor vi har gennemgået hvad det er de vil, om de vil tabe sig eller have mere muskelmasse. De har alle fået en kostplan, og så kikker vi midtvejs, om der er noget der skal justeres,” fortæller Michael Hougaard Da Silva, mens personalet fra Den Rene Samvittighed maser på og har fået sved på panden, og håber at de første 10 min. snart er gået.

”Så er der gået fire minutter, så bare i gang,” råber træneren, mens rengøringspigerne og Michael Schumacher ser ud som om at nu må det være nok.

Men det hele er lige begyndt, efter mandagens træning er der så kun syv gange tilbage…..

Del