AnnonceLuk annonce
Releasefest i bibliotekshaven

15-08-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Biblioteker inviterer til releasefest og guidet fællessang for efterårskataloget 2020 i bibliotekshaven.

Oven på et forår hvor Coronavirus fik lukket Danmark ned, er bibliotekerne igen i gang, og på Kalundborg Biblioteker glæder man sig over det nye program, der er fyldt med alverdens arrangementer for børn og voksne, spændende artikler og interviews.  

”Som noget nyt i år, afholder vi nogle hyggelige timer med fællessang i Bibliotekshaven og servering af lækre sandwichs til de første fremmødte på Kalundborg Bibliotek, fredag den 21. august fra kl. 16-18. Fællessangen byder op til hyggeligt samvær i selskab med musikelev Marie Boesen og bibliotekets personale,” fortæller bibliotekar Marie Lind og fortsætter: ”Release af efterårskataloget på vores andre biblioteker er lørdag den 22. august fra kl. 10-12.”

Billetsalget til diverse arrangementer i kataloget åbnes først lørdag den 22. august. kl. 11.

Program for øvrige biblioteker den 22. august

Medlemmer af Kultur-og fritidsudvalg i Kalundborg Kommune, vil afsløre efterårets program på følgende biblioteker:

Svebølle Kvik Bibliotek: Her vil formand for Kultur-og Fritidsudvalget Ole Glahn afsløre forårets program, og Reersø Harmonika Klub vil igen i år stå for den musikalske underholdning. Værter på dagen er den frivillige biblioteksgruppe i Svebølle. 

Ubby Bibliotek: Medlem af Kultur-og Fritidsudvalget Aase Due vil afsløre programmet, og som noget helt særligt kan vi præsentere fornemt besøg af sanger Mathilde Schou jazzduo, der vil optræde med jazzede sange. Værter på dagen er Hvidebæk Lokalråd. 

Biblioteksinfo Vesterlunden i Snertinge: Viceborgmester Peter Jacobsen står for afsløring af programmet, og musiker Lone Wernblad vil spille op til en festlig formiddag for børn og voksne. Værter på dagen er den frivillige biblioteksgruppe i Vesterlunden. 

På disse tre biblioteker vil der også være kaffe m.m., musik-underholdning og meget andet. Alt sammen i samarbejde med de frivillige på bibliotekerne. 

I Gørlev, Høng og Eskebjerg udleveres kataloget fra lørdag den 22. august af personalet.

Konkurrence på alle bibliotekerne

Vil man være den heldige vinder af et gavekort på 150 kr. til bibliotekets arrangementer, skal man blot hente et katalog, og måske finder man gavekortet i ét af programmerne. Der er gemt et gavekort i et program i alle afdelinger. 

Nye oplevelser for alle

”Vores arrangementsprogram for efteråret 2020 er spækket med spændende, indsigtsrige og sjove arrangementer. Mange af arrangementerne er også genbookninger fra foråret, som jo desværre blev aflyst på grund af COVID-19-nedlukningen. Men vi har også rigtig mange nye, kendte ansigter på programmet. Ydermere er vi også i gang med at forberede Biblioteksklubbens busture, og melder man sig ind i Biblioteksklubben, får man spændende tilbud om busturerne direkte ind i sin mail-boks,” fortæller Marie Lind.

Biblioteksklubben udvides

Den populære Biblioteksklub udvides med tre nye grupper.

  • Biblioteksklubben for voksne: For dig som interesserer sig for kultur og socialt samvær. Her får du løbende informationer om biblioteket, tilbud om busture, foredrag og arrangementer.
  • Biblioteksklubben for børn og børnefamilier: Et nyt netværk for dem der interesserer sig for børn og børnekultur. Klubben henvender sig til børn og forældre, som har lyst til kulturoplevelser og aktiviteter på biblioteket. Som medlem får du via nyhedsbrevet info om arrangementer nu og her, anmeldelser af de nyeste børnebøger og gode fif til læsning og kreativ leg.
  • Biblioteksklubbens Litteraturklub: Et fællesskab under Biblioteksklubben for voksne, der holder særligt af læsning og skønlitteratur. Som medlem modtager du ’litteraturbrevet’ proppet med stof om litteratur og læsning. 

Medlemskabet til Kalundborg Biblioteker er gratis, og man tilmelder sig på kalundborgbib.dk/klub eller ved personlig henvendelse på et af bibliotekerne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0