AnnonceLuk annonce
Releasefest for det nye katalog

12-01-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nu sker det igen - Kalundborg Biblioteker inviterer alle til releasefest, når de afslører deres nye forårskatalog 2020.

Ifølge Kalundborg Biblioteker kan man godt glæde sig til, at det nye forårskatalog er på gaden. Det nye program er nemlig fyldt med alverdens arrangementer for børn og voksne, spændende artikler og interviews. 

”Som noget nyt i år, afholder vi lysfest med servering af dejlig, varm suppe til de første fremmødte på Kalundborg Bibliotek, fredag den 24. januar kl. 16-18. Hertil vil der være underholdning i form af kreativt værksted, hvor du kan lave din egen lanterne med lys i og højtlæsning for børnefamilierne,” fortæller Marie Lind, der er bibliotekar hos Kalundborg Biblioteker.

Release af forårskataloget på de andre biblioteker i kommunen er lørdag den 25. januar fra kl. 10 -12. Medlemmer af Kultur-og Fritidsudvalg i Kalundborg Kommune vil afsløre forårets program på følgende biblioteker:

Svebølle Kvik Bibliotek: Her vil Åse Due afsløre forårets program, og Reersø Harmonika Klub vil igen i år stå for den musikalske underholdning. 

Ubby Bibliotek: Dan Hansen vil afsløre programmet for foråret, og fornemt besøg af sanger og musiker Kenneth Nefling og hans band ’The Victim’. Kenneth Nefling er blandt andet kendt fra radioen med hits som ’Letting go’ og ’Go with your heart open’. Herudover kan man også klappe bibliotekets søde læsehund Olivia.

Biblioteksinfo Vesterlunden i Snertinge: Ole Glahn står for afsløring af programmet, og musikgruppen Harmonikavenner vil spille op til en festlig formiddag for børn og voksne. På disse tre biblioteker vil der også være kaffe, lidt sødt til ganen, musikunderholdning, nogle steder læsning for børn og kreahjørne med funbokse og meget andet. Alt sammen i samarbejde med de frivillige på bibliotekerne. I Gørlev, Høng og Eskebjerg udleveres kataloget fra lørdag den 25. januar af personalet, her serveres også lidt sødt til tanden. 

”Vi håber, at forårets mange arrangementer for store og små vil komme til gavn og glæde. Ligesom vi er spændte på en helt ny sæson med kulturtilbud i Kalundborg Kommune,” siger Marie Lind.

Billetsalget til de forskellige arrangementer i kataloget åbnes først lørdag den 25. jan. kl. 11. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0