AnnonceLuk annonce
Release fest var endnu engang en succes

19-01-2019

I dag afholdte Kalundborg Biblioteker release-fest for deres populære forårskatalog, og Kalundborg Bibliotek var stuvende fuldt. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

I dag afholdte Kalundborg Biblioteker endnu engang release-fest for deres populære forårskatalog, og flere end nogensinde før var mødt op på Kalundborg Bibliotek.

Mere end 100 mennesker fyldte godt op i Kalundborg Bibliotek i forbindelse med, at de, traditionen tro, afholdte release fest for deres nye forårs katalog. Et katalog, der er fyldt med kulturelle oplevelser og spændende artikler. Biblioteksleder, Jette Mygind bød alle gæsterne velkomne, og udtrykte sin store glæde over, hvor mange, der var mødt op til dagens arrangement.

”Hvor er det dejligt at se så mange mennesker her i dag. Vi har glædet os til at vise jer kataloget, og er glade for, at Ole Glahn igen i år vil sige et par ord i anledningen.”

Fællesskabet er vigtigt

Ole Glahn, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Kalundborg Kommune, afslørede altså, som de forgange år, forårets program. Han snakkede blandt andet lidt om, hvor vigtig det er, at man lærer hinanden at kende, især i det moderne samfund, som vi har i dag. At, hvad vi hver især kommer med, er afgørende for fællesskabet, og her spiller Kalundborg Biblioteker en stor rolle.

”Der er et ordsprog, der lyder, at kun fantasien sætter grænser, men det er noget sludder, for det er mangel på fantasi, der sætter grænser. Kulturen har så mange glæder, og her er det, at fantasien spiller ind. Kalundborg Biblioteker laver så mange fine arrangementer, der bringer folk sammen, og det er vigtigt, da det netop er en af tidens store problemer, at vi ikke kommer hinanden ved. Vi putter folk ned i en kasse og sætter etiket på ”sådan er de alle sammen”. Men vi er jo netop forskellige alle sammen, og det er, hvad man hver især kommer med, der er vigtigt, og jeg glæder mig over at så mange står her i dag, og glæder sig til det nye katalog, der i øvrigt er en vigtig del af Kalundborg Kommunes kultur,” sagde han.

Derefter var der meget smuk musik ved Kalundborgs lokale musiker og kunster, Lone Wernblad, der sammen med Bergur Fonsdal Johannesen, der er fra Færøerne spillede et par fine nordiske sange, bl.a. ’Nordens dybe blå’, som hun har skrevet og komponeret sammen med Benjamin Aggerbæk, hendes tætte samarbejdspartner. Ydermere fortalte Lone Wernblad kort om Kalundborg Nordisk Kultur Festival, der finder sted hele april måned i forbindelse med, at Foreningen Norden har 100 års jubilæum.

Da kataloget blev frigivet var der rift om dem, og hylderne blev hurtig tomme. Der var lange kører for at tilmelde sig diverse ture og arrangementer. Forårskataloget blev ligeledes fejret på de andre biblioteker i kommunen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0