AnnonceLuk annonce
Rekorder til populær turistattraktion

25-01-2017

20 års Jubilæum i Birkegårdens Haver i juli.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der er stor tilfredshed på en af de store turistattraktioner på Sjællands Vestkyst –Birkegårdens Haver.

Et fantastisk jubilæumsår er netop rindet ud for ægteparret Merry og Finn Sørensen i Birkegårdens Haver – en sæson der bragte gode oplevelser og mange gæster.

I april slog Merry og Finn Sørensen, som altid, dørene op til sæson nr. 20. Attraktionen kunne ved sæsonstart præsentere en ny aktivitet til børnene, en forhindringsbane – der sommeren igennem har glædet både små og store. Juni stod blandt andet i Strikkefestivalen tegn – to dage med smukt sommervejr, hvor mange hundrede gæster lagde vejen forbi - både de strikkeinteresserede, men også mange for at gøre en god handel i de mange forskellige boder rundt om i haven. I juni i år, vil knitrende strikkepinde igen kunne høres i haverne.

Året med jubilæum

Juli lagde ud med en 20-års jubilæumsdag, efterfulgt af en travl måned med masser af glade sommergæster, hvor dagene med børneaktiviteter igen blev en succes, og som gentages i 2017. Uge 42 med Halloween blev vejrmæssigt ikke den bedste, men endnu engang kunne det konstateres, at det ikke afskrækkede havens gæster, der trodsede det danske vejrs luner, og travede rundt og så de mange eventyrfigurer.

Flere rekorder

Det blev en yderst velfortjent juleferie for alle ansatte i Birkegårdens Haver – da julelysene blev slukket søndag den 18. december, ikke mindre end 12.000 gæster kom i løbet af julemåneden for, en sidste gang, at opleve den magiske julestemning i Tågerup.

”Ganske overvældende, men da også lidt vemodigt – men altså et nødvendigt valg. Og nu er alle kæder mm. solgt, og der er sat punktum for en populær juleaktivitet,” siger Merry Sørensen.

I 2015 kunne man glæde sig over 40.700 gæster på Birkegården - i 2016 blev det til 45.000 besøgende, en stigning der skyldes flere ting, bl.a. at flere afholder selskab i Café Klokkeblomst, en rigtig flot juli måned, og ikke mindst fire adventsweekender med absolut rekord. 

Den 1. maj 2017 åbner Birkegårdens Haver igen op for sæson nr. 21, og Merry og Finn Sørensen samt hele team Birkegården glæder sig og står parate til at modtage alle gæsterne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0