AnnonceLuk annonce
Rekordår for Realmæglerne i Ubby

22-12-2019

Realmæglerne Githa Klarstrup og Steffen Sørensen. Foto: Jens NIelsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.d

Realmæglerne i Ubby, Ghita Klarstrup og Steffen Sørensen har haft deres ejendomsmæglerforretning i ti år, og 2019 er også året, hvor de solgte flest huse.

Hussalget er ikke så skidt. I hvert fald ikke hos Realmæglerne i Ubby, hvor Ghita Klarstrup og Steffen Sørensen i år slår deres egen rekord i salg af huse. De har haft ejendomsforretningen i ti år, og kan netop i disse dage slutte handel nr. 100 i år 2019 samtidig med, at de er i fuld gang med at bygge om i forretningen, da de netop har ansat en mere til holdet i Ubby.

”Vi skal ikke klage, det er det år, vi har solgt flest ejendomme i de ti år, vi har haft forretningen. Faktisk har vi lige haft ti års jubilæum , men vi har haft så travlt, at vi endnu ikke har nået at holde noget. Det må så blive til januar. Derudover har vi også ansat Vibeke, der har været i branchen i over 30 år. Hun har været ved Nybolig og Landboforeningen tidligere. Vi skal jo have plads til endnu et skrivebord, så vi er i gang med bygge om, få nyt inventar osv.,” fortæller Ghita Klarstrup.

Udover anderledes indretning og nye skriveborde, er der også lavet ny facade, isat nye vinduer og lagt nye gulve.

Sælger i hele kommunen

Realmæglerne i Ubby sælger i hele Kalundborg Kommune, og der er faktisk godt gang i salget over alt.

”Vi skal i hvert fald ikke klage. Vi sælger både i by og på land, og det er alle slags boliger, vi sælger, herunder også sommerhuse. Det er ejendomme lige fra 300.000 kr. og op til 3 mio. kr., og det er folk fra kommunen, men lige så mange udefra. Især har vi en del fra forstæderne til København, der vælger at flytte til Kalundborg. De mennesker, der allerede bor i kommunen, men flytter, flytter typisk ind til byen fra landet eller omvendt. Derudover er der en del fra Slagelseområdet, der søger Gørlev og Høng, da det er billigere end Slagelse,” siger Ghita Klarstrup.

Et stærkt lokalt hold

Ghita Klarstrup og Steffen Sørensen har startet deres ejendomsforretning op sammen for ti år siden, og har haft Heidi Døngart Larsen med fra begyndelsen. For godt fire år siden kom Thomas Andersen til, og altså nu endnu en til holdet, Vibeke Johansen.

”Vi synes, at vi har et rigtig stærkt hold. Vi har alle fem et godt lokalkendskab, da vi alle er født og opvokset et eller andet sted i kommunen,” slutter Ghita Klarstrup.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0