AnnonceLuk annonce
Rejsegilde på 2800 kvm. erhvervsbyggeri

01-12-2016

Rejsegilde på det 2800 kvm. store overfladebehandlingsanlæg i Rendsborgparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er kun en måned siden at byggeriet af et 2800 kvm. stort erhvervsbyggeri blev sat i gang i Rendsborgparken i Kalundborg, i dag var der rejsegilde på byggeriet.

Store gravemaskiner, bulldozere, betonfolk og øvrige håndværkere har den sidste måned været i gang med et nyt byggeri på den 10.000 kvm. store erhvervsgrund i Rendsborgparken (over for Novo sitet), som tilhører Kalundborgfirmaet TODO A/S.

I dag var byggeriet af den 2800 kvm. store industribygning til overfladebehandling kommet så langt at indehaveren af TODO A/S, Thomas Andersen, havde inviteret til rejsegilde, selvfølgelig med pølser og kolde øl og vand.

Det nye store byggeri skal indeholde et topmoderne overfladebehandlingsanlæg, dvs alle former for glas og sandblæsning, industrilakering, lige fra designermøbler til lakering af biler og en hel lastbil, samt en række af specielle opgaver. Det nye overfladebehandlingsanlæg opføres efter de sidste nye moderne miljøkrav.

Det er sjældent at der opføres sådan en slags industrianlæg i den størrelse i Danmark, så der bliver ikke mange begrænsninger på de opgaver som skal udføres, faktisk er det kun skibsværfter og vindmøllefabrikker der har større sprøjtekabiner end dem som opføres i Rendsborgparken.

”Når den nye motorvej når helt til Kalundborg så regner vi da med at der kommer afkørselsskilte til TODO Nord og Syd”, siger daglig leder af TODO Overfladebehandling, Rene Cebule i sjov

Det nye overfladebehandlingsanlæg skal stå færdigt i maj-juni 2017.

TODO A/S har to forskellige afdelinger. Overfladebehandlinger, som hidtil har haft til huse i de tidligere Carmen bygninger, samt hovedfirmaet som hører hjemme på Søstremosevej i Melby. Afdelingen i Melby, som beskæftiger sig med pumpereparationer, og har stor erfaring med service af turbiner, generatorer og pumper fra danske og udenlandske kraftværker og olieraffinaderier, skal ikke flytte med til Rendsborgparken når det nye byggerim er færdigt, de opgaver forbliver på Søstremosevej.

TODO A/S er grundlagt i 1998 af Thomas Andersen og beskæftiger i alt 30 mand.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0