AnnonceLuk annonce
Regnskabsfirma lukker – for altid

19-03-2020

Kontorclipsen på Hareskovvej lukker. Privatfoto

Efter mere end 20 år har Sanny Jørgensen valgt at lukke sit firma Kontorclipsen, som tilbyder regnskabsservice til mindre virksomheder. De sidste 5½ år har kontoret ligget på Casa Danica, Kalundborg, og har beskæftiget tre medarbejder, ud over Sanny Jørgensen selv. Kontoret lukker inden sommer, når alle kunder er hjulpet videre.

Digitaliseringen, ny ferielov, nye krav om GDPR og hvidvask er hovedårsagen til lukningen.

”Vi er som rådgivere nødt til at sætte os ind i ny lovgivning og programmer, så vi kan følge udviklingen. Desværre er det ikke alle virksomhedsejere, der forstår, hvor vigtigt det er at få korrekte tal fra sit regnskab – og vil betale for den rådgivning,” skriver Sanny Jørgensen i en pressemeddelelse, og fortsætter:

”Mange af de nye iværksættere vælger de nye ”gratisprogrammer”, ”som selv kan beregne det hele. Problemet er bare, at hvis man ikke putter de rigtige tal ind, så kommer der heller ikke de rigtige ud. Hvis nabovirksomheden kan trække kaffe, udgifter til bilen og julegave fra, så kan jeg vel også – dette er ikke korrekt. Jeg har desværre set det rigtig mange gange, når virksomhedsejeren kommer og ikke ved, hvad der er op og ned i regnskabet.”

I dag går digitaliseringen meget stærkt, og jobbet som bogholder bliver voldsomt truet. Hos Kontorclipsen har man de sidste år haft ca. 70 virksomheder som kunder, men med den nye teknologi skal der måske dobbelt så mange til, hvis det skal hænge sammen.

”Det er selvfølgelig trist når jeg ikke mere kan hjælpe mine dejlige kunder,” siger Sanny Jørgensen, mange har været kunder i over 10 år. Men Sanny Jørgensen glæder sig også til at være mere hjemme, og ikke arbejde 50 timer pr. uge.

”Hvad jeg skal fremover – ved jeg ikke endnu, men jeg har nu fået børnebørn, som jeg skal spille lidt fodbold med,” slutter Sanny Jørgensen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0