Regner med en valgsejr til kommunalvalget

Fra venstre, Lars Kuhre Mortensen, formand for Socialdemokratiet Kalundborg - Arne Jensen, formand for fællesledelsen i Socialdemokratiet i Kalundborg Kommune og Theis Broberg Olsen, fungerende formand for Socialdemokratisk Partiforening for Røsnæs, Raklev og omegn. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De to Socialdemokratiske vælgerforeninger i Kalundborg Kommune har nu valgt en fællesledelse, med Arne Jensen som formand, som bl.a. skal føre den fælles valgkamp op til kommunalvalget i november. Fællesledelsen regner med en valgsejr til november.

Socialdemokratisk Partiforening for Røsnæs, Raklev og omegn blev sidste år dannet af Socialdemokrater som var utilfreds med ledelsen i Socialdemokratiet Kalundborg, men nu er der fundet fælles fodslag mellem de to partiforeninger, og en fællesledelse skal nu føre valgkampen i forbindelse med kommunalvalget i november i år.

”Vi har trukket en streg i sandet og indgået en aftale om alt det vi skal fremadrettet, og så må vi lægge alt det som er fortid, bag os. Der er langt flere ting vi er enige om, end der er ting vi er uenige om, og begge foreninger har jo til formål at køre den bedst mulige valgkamp, siger Theis Broberg Olsen, fungerende formand for Socialdemokratisk Partiforening for Røsnæs, Raklev og omegn.

”Det har været en god proces vi har været igennem, der har været et godt forhandlingsklima, så det er rigtigt positivt og vi glæder os til det videre samarbejde og vi glæder os til vi skal kæmpe for de Socialdemokratiske værdier,” siger Lars Kuhre Mortensen, der er formand for Socialdemokratiet Kalundborg.

På nuværende tidspunkt har 13 – 15 kandidater givet tilsagn om at stille op til det kommende kommunalvalg, og fællesledelsen regner med, at have 20 kandidater klar når den endelige liste er klar senere på året, med Tina Beck-Nilsson som borgmesterkandidat.

"Vi regner med en valgsejr ved det kommende kommunalvalg i november, vi har et godt program og vi er ved at få en rigtig god liste af kandidater, og så håber vi også på, at de gode resultater som Socialdemokratiet viser i meningsmålingerne, smitter af lokalt,” siger Arne Jensen, formand for fællesledelsen i Socialdemokratiet i Kalundborg Kommune.

Del