Rasmus Nøhr sprængte rammerne på Amfi

Rasmus Nøhr på Amfi scenen i Bregninge. Foto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen kontakt@tv-kalundborg.dk

Koncerten med Rasmus Nøhr, fredag aften, satte publikumsrekord for Amfi scenen i Bregninge.

’Danmarks dejligst’ koncerten med Rasmus Nøhr, fredag eftermiddag og aften, blev en kæmpe succes for Amfi Vestsjælland i Bregninge.

Arrangørerne havde nok ikke helt regnet med at koncerten kunne trække så mange mennesker, men med et kendt navn og gratis entre gæstede omkring 1000 publikummer de flotte omgivelser på Amfi scenen.

”Der er 400 biler på parkeringspladsen og der holder rigtigt mange biler uden for området og i mange af bilerne var der både tre og fire personer, så 1000 er her, måske lidt flere”, sagde Jan Østergaard, medlem af bestyrelsen for Amfi Vestsjælland.

Ideen til at det lige blev Amfi scenen som Rasmus Nøhr skulle besøge kom fra Elisabeth Lykke Christensen, Svebølle, som på en Facebook side havde set at Rasmus Nøhr søgte efter egnede steder til sine koncerter.

”Det er helt vildt at der er kommet så mange, det var der nok ingen der havde regnet med”, sagde en meget glad Elisabeth Lykke Christensen.

Er i klar Bregninge

Inden Rasmus Nøhr gik på scenen havde DJ For You Mobildiskotek og det lokale band Speedball varmet publikum op, og det var der også behov for i den kolde sommeraften.

Rasmus Nøhr kom kørende helt ind på publikumsrækkerne i stor flot amerikanerbil og gik på scenen og råbte til publikum ”er i klar Bregninge”, og det var Bregninge og de mange musikglade publikummer. Rasmus Nøhr fik hurtigt sat en dejlig stemning og der blev danset og klappet til den populære musiker.

En glad formand

Bestyrelsesformand for Amfi Vestsjælland, Dan Bisp, var selvfølgelig også glad for det store fremmøde,

”Der har aldrig før været så mange mennesker på Amfi scenen, det er publikumsrekord, der er mange der aldrig har været her før så det er en god måde at få vist Amfi scenen frem på, så kan vi håbe at gæsterne kommer igen til de andre arrangementer vi laver”, sagde formanden.

Dejlig mad

Elisabeth Lykke Christensen havde lavet en aftale med Elmely Kro om levering af picnic kurve og det tilbud var der 200 voksne og 35 børn der på forhånd havde bestilt og kunne nyde sammen med den dejlige musik.

Musik på søndag

Allerede på søndag d. 2. august er der igen musik på Amfi scenen, her underholder Lotte Riisholt, med dansktop musik fra klokken 16 til 18.

Den 22. august er det så Emmelie de Forest der står på scenen.

Del