AnnonceLuk annonce
Rambuktyve får svære betingelser

13-10-2016

Jesper Thomsen fra Expert ser til mens murerne arbejder med at lukke vinduerne. Foto: Jens Nieslen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Expert i Elmegade tager nu konsekvensen af sidste uges rambuktyveri, nu murers vinduerne til.

Natten til fredag i sidste uge blev Jesper Thomsen fra Expert i Kalundborg vækket af alarmselskabet med besked om at flere alarmer var gået i forretningen i Elmegade.

Ukendte gerningsmænd havde kørt en bil ind gennem såvel rude som sikkerhedsgitter og på få minutter var forretningen tømt for bærbare computere og mobiltelefoner, men nu gør Expert det noget sværere for rambuktyvene, to vinduer mod Lidl supermarkedet murers til.

”Vi vidste godt at de to vinduer som vender ud mod vores P-plads var butikkens svage punkt med hensyn til indbrud, foran de andre vinduer ligger store sten som gør det svært at køre en bil gennem ruden, men på grund af bredden på indkørslen er det ikke muligt at placere sten foran de to vinduer, derfor tager vi nu konsekvensen af sidste uges tyveri og murer de to vinduer til”, fortæller Jesper Thomsen, indehaver af Expert Kalundborg.

Skaderne fra rambuktyveriet løber op i omkring 300.000 kroner og det står slet ikke mål med det ringe udbytte som tyvene har ud af tyveriet,

”computere og telefoner er flået ned af hylderne, der er hverken ledninger eller batterier ved varerne, så en computer sælges typisk for mellem 300 og 500 kroner og det er samme prisniveau for telefonerne, så samlet kan varerne vel sælges for 20.000 kroner”, siger Jesper Thomsen.

Før i tiden blev hælervarer afsat på værtshuse, men i dag sælges varerne typisk via sider på Facebook.

Fredagens rambuktyve brugte bare tre minutter så var de kørt igen, politiet var fremme ved forretningen kun otte minutter efter at alarmen gik, men da var gerningsmændene over alle bjerge.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0