AnnonceLuk annonce
Raklev Skole fejrer 60-års fødselsdag

06-09-2019

Alle skolens godt 100 elever var samlet fredag morgen for at synge fødselssang. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Raklev Skole kan i dag d. 6. september fejre 60-års fødselsdag. Der er lagt op til en festlig dag med en række af indslag dagen igennem.

Efterårsvejret viste sig fra sin bedste side med høj sol, da flaget strøg til tops i flagstangen lige uden for Raklev Skole, fredag morgen. Imens stod alle skolens elever i rækker i skolegården, helt på samme måde som for 60 år siden.

Det var en elev fra skolens yngste og ældste klasse, Julius fra 0. og Caroline fra 6. klasse, som sammen med de to lærere med længst anciennitet, Jette Børsen og Marianne Lundgaard, fik æren af at hejse flaget, mens alle elever sang ’I østen stiger solen op’.

Derefter blev alle skolens godt 100 elever samlet til fødselsdagssang på skolen, og bagefter havde lærerne arrangeret en lille konkurrence, hvor der blev vist billeder af lærerne fra dengang de gik i skole, så skulle eleverne gætte hvem der var hvem, meget underholdende for både elever og lærere.

Resten af dagen bliver 60-års dagen fejret, bl.a. er der kage og juice til eleverne til middag, og i eftermiddag er der åben skole for alle, hvor både tidligere ansatte og elever kan besøge skolen. Der bydes både på kaffe, kage og en rundvisning på skolen.

Raklev Skole blev grundlagt i 1959, som en sammenlægning af gamle Raklev Skole, Nostrup Skole, Vollerup Skole og Illerup Skole. Da skolen var på sit højeste havde den omkring 550 elever.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0