AnnonceLuk annonce
Ræs ved Hvidebækhallen

09-10-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk  

Tirsdag aften henvendte en borger sig til Midt- og Vestsjællands Politi, da der blev kørt ræs påp-pladsen ved Hvidebækhallen. 

Kl. 19.48 fik politiet en henvendelse fra en lokal borger, som oplyste, at mindst 10 biler kørte ræs på p-pladsen ved Hvidebæk-hallen og måske også på et grønt område. Politiet kørte til stedet og kunne kl. 20 konstatere, at der var ca. 20 biler forsamlet på p-pladsen ved hallen. Ifølge politirapporten kørte ingen dog ræs. Personerne stod blot og talte sammen ved deres køretøjer. Politiet fandt derfor ikke grundlag for at sigte nogen for noget, så efter den præventive tilstedeværelse forlod politiet igen området.

Kl. 20.16 indløb en ny anmeldelse om ræs på stedet, hvorfor politiet igen kørte til området. Denne gang meddelte politiet de tilstedeværende, at de skulle forlade området, så roen i området kunne blive genoprettet. Ingen blev sigtet for noget.

Flere borgere har efterfølgende oplyst til TV-Kalundborg, at der ofte bliver kørt ræs på P-pladsen ved Hvidebækhallen, og at de er trætte af det.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0