AnnonceLuk annonce
Stor interesse for idræt om formiddagen

21-08-2018

De fremmødte fik prøvet en lang række af idrætsgrene i Røsnæshallen, her er det tæppecurlig. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

RGI tilbyder som noget helt nyt ’Idræt for livet’ om formiddagen, motion for folk over 50 plus. 40 interesserede mødte op første gang.

Raklev Gymnastik og Idrætsforening, RGI, tilbyder nu, i samarbejde med DGI, ’Idræt for livet’, motion om formiddagen i Røsnæshallen, for damer og herre over 50 plus.

Omkring 40 motionister mødte op til den første information og træning, tirsdag formiddag i Røsnæshallen.

”Med så mange fremmødte må vi betegne det som en succes, og faktisk har vi fået henvendelse fra yderligt en syv-otte stykker som ikke kunne komme i dag,” sagde RGI kasserer Niels Illemann, mens der blev varmet op.

Efter opvarmningen kunne deltagerne så vælge mellem en række af forskellige aktiviteter som bordtennis, bowl, tæppecurling, hockey, new age curling, og udendørs blev der budt på kroket, kort sagt noget for alle alt efter form og temperament.

Holdet ’Idræt for livet’ starter officielt op tirsdag d. 4. september, og den første måned er det gjort helt gratis at deltage, på den måde kan interesserede få prøvet de mange aktiviteter af. Der er ingen tilmelding, man møder blot op i Røsnæshallen tirsdag d. 4. september kl. 10.

Gratis kaffe og smørrebrød

Det at være med i en idrætsforening handler også meget om det sociale, og derfor inviterede RGI på kaffe og smørrebrød efter dagens træning.

”Det er altså kun her første gang af der bliver budt på smørebrød,” sagde Niels Illemann med et stort grin.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0