AnnonceLuk annonce
Billedserie: Raklev gav aldrig op

11-03-2017

Pokalbrag på banerne ved Røsnæshallen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Forårssæsonen for Raklevs kvindehold i fodbold, startede lørdag ved Røsnæshallen med et pokalbrag mod ligaholdet fra Varde. Det blev målvogter Katrine Ustrup der stjal billedet.

Raklevs fodbold kvinder er for første gang i en pokalkvartfinale. Lørdag mødte de ligaholdet fra Varde på banerne ved Røsnæshallen. Der er langt fra kvindeserie øst til 3F Ligaen, og derfor var det lidt op ad bakke for Raklev, allerede inden kampen var fløjtet i gang.

Der skulle kun gå 10 minutter før gæsterne fik scoret det første mål, efter 28 minutter stod der 0-2 og da kampen blev fløjtet af havde gæsterne sikret sig fire mål, mens Raklev ikke havde scoret en eneste gang.

Alligevel var træner Kim Petersen mere end tilfreds med indsatsen.

” Vi gjorde som aftalt, vi ville prøve at stå godt defensivt og kæmpe hele vejen igennem, og det synes jeg alle gjorde rigtigt rigtigt flot, jeg er super stolt af, at vi kan gå ud og kæmpe så godt ”, sagde træneren, og fortsatte, ” man kan godt se at de er vant til at spille på højere niveau, og de får også fire mål, men jeg er fuldt ud tilfreds med alle, vi skal spille vores chancer og det synes jeg vi gjorde, kommer ikke til så meget, men alligevel så kæmper vi hele vejen igennem, det er vi rigtigt stolte af, vi gav aldrig op”.

Sejren til gæsterne kunne dog nemt været blevet endnu større hvis ikke Katrine Ustrup havde stået i målet, hun stod en flot kamp, med rigtigt mange super redninger.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0