AnnonceLuk annonce
Queen fortsætter på Asgers Bar

23-10-2019

Queen of Denmark giver koncert i Kino Den Blå Engel fredag den 25. oktober. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På fredag den 25. oktober spiller Queen of Denmark i Kino Den Blå Engel til en næsten udsolgt koncert. Har man imidlertid ikke fået nok af Queen musik, når koncerten er slut, kan man søge mod baren hos Asger i Kalundborg.

Når Queen of Denmark på fredag spiller i Kino Den Blå Engel, er der efterfølgende mulighed for at lytte til Queen fra højttalerne på Asgers Bar i Kalundborg, hvor der er lækre drinks og koldt øl med særlig rabat til alle dem, der gemmer deres koncertbilletter fra biografen. 

”Alle, der gemmer deres billetter fra koncerten, og viser den i Asgers Bar får 20% på drinks og øl,” fortæller Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel. 

Asgers Bar, der ligger på havnen i Kalundborg, ejes af 23-årig Asger Øgelund, der også ejer Asgers Fisk på samme havn. I baren står barchef Kim Sørensen, der har en fortid som bl.a. restaurantchef på Restaurant Naes på Røsnæs. 

Billetter bestilles på Kino Den Blå Engels hjemmeside, eller købes i biografen. Der er kun ganske få billetter tilbage.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0