AnnonceLuk annonce
Queen aften stort set udsolgt

04-10-2018

Af Jens Nielsen

Billetterne til den særlige Queen aften i Kino Den Blå Engel d. 26. oktober, med koncert og film, er revet væk på to dage. Arrangørerne overvejer en aften mere.

Kino Den Blå Engel meldte mandag formiddag ud at de arrangerer en særlig Queen aften med koncert med Queen of Denmark efterfulgt af den helt nye film 'Bohemian Rhapsody', en biografi om forsangeren for rockbandet Queen, Freddie Mercury.

”Det er helt vildt,” siger Brian Sønder Andersen fra Kino den Blå Engel, i løbet af blot to dage er stort set alle billetter revet væk.

Arrangørerne, Kino Den Blå Engel, Troels Lyd & Lys, Kalundborg og Queen of Denmark, overvejer at arrangere en aften mere, så endnu flere får muligheden for at få den særlige oplevelse med koncert og film.

Queen of Denmark består af de fire gamle ­Kalundborg-drenge, Jens Peter ’Fjeder’ Stavn­strup, Peter Fer­nan­do, Michael ’Mini’ Fast, Nicolas Vogel, samt René Lund Jensen.

Queen of Denmark har i løbet af få år etableret sig som et af landets bedste tribute-bands. Succesen skyldes ikke mindst en yderst karismatisk sanger, der kan sin Freddie i alle oktaver samt en live-performance ud over det sædvanlige.

En hyldest til Queen

Filmen ’Bohemian Rhapsody’ er en hyldest til Queen, deres musik og deres ekstraordinære forsanger Freddie Mercury, der trodsede stereotyper og konventioner, og blev en af de mest elskede entertainere verden over.

Filmen følger bandets fremgang gennem deres ikoniske sange og revolutionerende lyd, deres nedtur i takt med at Mercurys livsstil ryger ud af kontrol, og deres triumferende genforening ved Live Aid, hvor Mercury, der står overfor en livstruende sygdom, leder bandet gennem en af de mest fantastiske optrædener i rockmusikkens historie.

Filmen fastslår kulturarven fra et band der altid var mere som en familie, og som fortsætter med at inspirere outsiders, drømmere og musikelsker den dag i dag.

Læs også: Koncertbrag før forpremiereFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0