AnnonceLuk annonce
Punkt1 købmænd inviterer til liveshopping

03-03-2021

Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen sender live torsdag aften, hvor der tilbydes en lang række af gode tilbud. Arkivfoto: Gitte Korsgaard

Af Jens Nielsen

Der går TV-Shop i den torsdag aften, når de to Punkt1 købmænd, Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, går live med en lang række ’Ja tak’ tilbud.

Torsdag aften kl. 19 byder Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen indenfor i Punkt1 i Kalundborg til liveshopping med de vildeste tilbud.

Det hele sker virtuelt og live på Facebook-siden for TV-Kalundborg.dk, som står for livesendingen.

De to Punkt1 købmænd har udvalgt en række hvidevarer som sælges til spotpris som ’Ja tak’ tilbud denne aften. Der er både køleskabe, komfurer, opvaskemaskiner samt en lang række af mindre husholdningsmaskiner.

”Der er tale om udstillingsvarer og partivarer, der kan være en lille ridse et sted, men fælles, så er der rigtigt mange penge at spare og mange gode tilbud, så det er bare at følge med når vi sender live torsdag aften,” forklarer Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, der selv vil være tv-værter denne aften.

Konkurrence

I løbet af live sendingen vil der også være to konkurrencer hvor der kan vindes henholdsvis en Caso blender til en værdi af kr. 1000,- samt en Miele støvsuger som har en vejledende pris af kr. 2299,-

Så følg med på Facebooksiden for TV-Kalundborg.dk torsdag aften, så er der mulighed for at gøre en god handel.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0