AnnonceLuk annonce




Punkt1-købmænd åbner Power butik

19-01-2021

Makkerparret Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, Kalundborg, som netop har modtaget Børsens Gazellepris, åbner nu en Power butik i Ringsted. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Elektronik- og hvidevarekæden Power går nu nye veje for at komme så bredt ud i Danmark som muligt. I foråret 2021 slår kæden derfor dørene op til en ny franchisebutik i Ringsted, som bliver den første af slagsen i Danmark. Bag franchise-butikken står de to garvede Punkt1 købmænd, Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, Kalundborg, som netop har vundet Børsens Gazellepris for deres Punkt1- og Expert-butikker.

Siden entreen i Danmark tilbage i 2015 har elektronik- og hvidevarekæden Power åbnet i alt 19 butikker rundt om i landet – de to seneste åbnede i november. I foråret 2021 føjes den 20. butik til rækken, men denne gang sker det i form af en franchise-butik. Det er et nyt koncept, som kæden har haft stor succes med i Norge.

Ikke i tvivl

Første franchise-butik åbner derfor i Ringsted på et endnu ikke fastlagt tidspunkt i løbet af foråret 2021. Bag den nye Power-butik står makkerparret Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, Kalundborg, som i forvejen driver ni Punkt1- og Expert-butikker, og som netop har modtaget Børsens Gazellepris for en vækst på 25 millioner i løbet af 2020. De var ikke i tvivl, da de blev præsenteret for ideen om en Power-franchise.

”Overhovedet ikke. Da jeg hørte om muligheden første gang, sagde jeg bare ja. Og bagefter snakkede jeg med vores finansielle bagland, og de vendte også tomlen opad og sagde: ”Det gør I bare”. Så vi har været på helt fra starten,” siger Steen Jensen.
Han ser sammen med makkeren Jesper Petersen store, nye perspektiver i Powers franchise-koncept.

”Power kommer med et meget større markedsføringstryk, end vi kan mønstre i Punkt1 og Expert. Og jo mere, vi kan annoncere, jo flere kan vi selvfølgelig nå ud til. Det vil vi så kombinere med den gode service, som vi i forvejen er kendt for i vores Punkt1- og Expert-butikker. Vi har jo vækstet helt vildt, og det skyldes især, at vores service får kunderne til at komme igen. Vi håndterer selv alle leveringsopgaver, så det er vores egne folk, som tager ud til Hr. og Fru Jensen og stiller op og monterer. Tanken er, at vi også i Power-butikken skal køre så meget som muligt selv,” siger Steen Jensen.

Power butikken i Ringsted etableres i makkerparrets 650 kvadratmeter store Punkt1 butik.

Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen slår fast, at der ikke er planer om, at ændre Punkt1 i Kalundborg til en Power butik.

"Det her er et forsøg fra Powers side som vi skal være en del af, men der er slet ingen planer om, at Punkt1 i Kalundborg skal laves om til en Power butik," siger Steen Jensen


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0