AnnonceLuk annonce
Punkt1 Kalundborg sponsor for Kokkelandsholdet

08-01-2020

Steen Jensen, medindehaver af Punkt1 i Kalundborg sammen med  Morten Juul Andersen, administrerende direktør for Kokkelandsholdet, foran Punkt1 køletraileren som skal med til OL for kokke. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Punkt1 i Kalundborg er blevet sponsor for Kokkelandsholdet, som i februar deltager ved OL for kokke i Frankfurt midt i februar.

Det danske kokkelandshold er ved at gøre klar til deltagelse i de Olympiske Lege for kokke d. 14. til 19. februar i Frankfurt i Tyskland.

Det er administrerende direktør for Kokkelandsholdet, Morten Juul Andersen, bosat i Kalundborg med sin familie, som samler trådene inden de dygtige kokke flyver mod Tyskland.

En af de opgaver der lige skulle falde på plads, var at får fat i en køletrailer til de mange råvarer som landsholdet skal bruge under konkurrencen, og det er her Punkt1 i Kalundborg kommer ind i billedet, for Steen Jensen, medindehaver af Punkt1 på Stejlhøj i Kalundborg, var klar til at stille firmaets køletrailer til rådighed for landsholdet da Morten Juul Andersen spurgte om hjælp.

”Fra Danmark stiller vi med to hold, et cateringlandshold og et kokkelandshold, og vi har selv råvarerne med hjemmefra, så køletraileren bliver først kørt til vores hotel hvor vi skal klargøre en del af råvarerne dagen før konkurrencen, og derefter bliver den kørt til det messeområde hvor selve konkurrencen foregår, så det er en stor hjælp for os” forklarer Morten Juul Andersen.

”Jeg håber selvfølgelig at Kokkelandsholdet vinder, for så regner jeg da med de kommer forbi og laver nogle smagsprøver i forretningen en fredag,” griner Steen Jensen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0