AnnonceLuk annonce
Fokus på kalkproblemer i vaske- og opvaskemaskiner

01-03-2020

Mike Larsen og Mike Jensen, begge elever hos Punkt1 i Kalundborg, er klar til at sætte ekstra fokus på kalkproblemer i opvaske- og vaskemaskiner. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De to elever hos Punkt1 på Stejlhøj i Kalundborg, Mike Jensen og Mike Larsen, er i gang med deres afsluttende fagprøve, her har de valgt at sætte fokus på kalkproblemer i opvaske- og vaskemaskiner.

Der er masser af kalk i vores drikkevand, og derfor er det med jævne mellemrum nødvendigt, at afkalke både opvaskemaskinen og vaskemaskinen, men det er der mange som glemmer, derfor hober kalken sig op om maskinens varmelegeme, og på et tidspunkt giver det op og skal udskiftes.

”Når kunderne kommer ind fordi deres vaskemaskine ikke virker, er det i de fleste tilfælde fordi varmelegemet er defekt, ødelagt af kalk,” forklarer Mike og Mike, henholdsvis Jensen og Larsen, fra Punkt1 i Kalundborg.

De to elever vil i den kommende tid, i forbindelse med deres afsluttende fagprøve, sætte ekstra fokus på problemet, og vejlede kunderne om mulighederne for at undgå kalkproblemer, så det både forlænger maskinens levetid og samtidig bruger mindre strøm når varmelegemet ikke er kalket til.

”Punkt1 har fået fremstillet et servicekit til både opvaske- og vaskemaskiner, bestående af afkalkningsmiddel, maskinrens og et rensemiddel til vaskemaskinens gummikant. Servicekittet til opvaskemaskinen indeholder også salt og afspændingsmiddel,” fortæller Mike og Mike, der anbefaler at maskinerne afkalkes en gang i kvartalet.

De to elever vil ligeledes sætte fokus på at kunden har mulighed for at tilkøbe en 4-års garantiordning når man køber en ny opvaske- og vaskemaskine.

I den nærmeste fremtid vil både den 4-års garanti og et servicekit være med i prisen på udvalgte modeller i Punkt1, og på en enkelt Whirlpool vaskemaskine er der både levering, montering, 4-års garanti og servicekit med i prisen, samtidig med at kunden sparer næsten 1900 kr.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0