AnnonceLuk annonce
Publikum er strømmet til selv om Pippi har haft våde fletninger

20-08-2019

Det har været en våd fornøjelse at se Pippi i Gryden, men på fredag og lørdag bliver det bedre vejr. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Vejrguderne har bestemt ikke været med Kalundborg Amatør Teater, som i øjeblikket opfører Pippi i Gryden på Møllebakken, men alligevel er publikum strømmet til.

Kalundborg Amatør Teaters byspil er Astrid Lindgrens fantastiske fortælling om Pippi i Sebastians Musicalversion. I en række episoder, hentet fra Astrid Lindgrens debutbog om Pippi Langstrømpe, møder vi verdens stærkeste (og måske rigeste) pige. Vi oplever hendes genvordigheder med de svenske myndigheder, med røvere, cirkusfolk og forældre, sekunderet af de langt mere traditionelt artige børn, Tommy og Annika.

En historie som rigtigt mange kan huske, og mange har da også sikret sig billet til en af forestillingerne i Gryden på Møllebakken.

Men det har indtil nu været en noget våd affære, de seje amatørskuespillere har givet sig fuldt ud, selv om regnen har pisket ned og givet Pippi våde fletninger.

”Premieren torsdag forløb i den allerbedste premiere-stemning, lørdag aften fik vi en stor byge, men opretholdte forestillingen, og søndag var der over 300 som trodsede regnen for at tage en tur i gryden. Det regnede stort set konstant under hele forestillingen, og enkelte gik i pausen, men vi har haft tre flotte forestillinger,” fortæller instruktør på Pippi, Klaus Ødegaard.

Indtil nu har lidt over 600 set forestillingen, og på fredag kl. 20 og på lørdag kl. 15, er der igen mulighed for at opleve verdens stærkeste pige i Gryden, og til de to forestillinger lover meteorologerne rigtigt godt vejr med sol og ikke ret meget vind.

Billetter kan købes ved indgangen.

Se også - Video: 15-årige Olympia i stor hovedrolleKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0