AnnonceLuk annonce
Publikum fandt messens flotteste stand

30-10-2016

Publikum bestemte at Bøggild Have og Anlæg havde den flotteste stand. Foto: Jens Nielsen

Af Jens NIelsen

Helle Bøggild fra Bøggild Have og Anlæg kunne i dag modtage prisen for Kalundborgmessens flotteste stand.

Kalundborgmessen 2016 er slut, rigtigt mange gæster har hen over weekenden besøgt en af de største forbrugermesser på Sjælland, en messe med godt 120 udstillere, underholdning og en række konkurrencer.

En af de tilbagevendende konkurrencer er ’messens flotteste stand’, som kåres af publikum, i år blev det Bøggild Have og Anlæg som vandt prisen foran Gardenshop og med Fionas Verden som nr. tre.

”Det er dejligt, jeg har ikke prøvet at vinde før, men er blevet nr. to et par gange, men det er også nemt for mig at skabe noget lækkert i det element jeg er i til hverdag, så jeg kommer jo ikke for at vinde messens flotteste stand, jeg kommer for at vise hvad vi kan, hvad vi står for og vores viden og faglige dygtighed”, fortæller Helle Bøggild efter at hun har modtaget det flotte diplom på scenen i hal 1.

Standen er bygget op med bl.a. en flot flisebelægning og så er rustne kanter den nye trend i de danske haver sammen med græsser i mange varianter, som er meget nemme at passe.

Helle Bøggild oplyser at interessen for hendes arbejde har været meget stor og at der er kommet mange konkrete henvendelser som der skal arbejdes videre med.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0