AnnonceLuk annonce
Psykisk sårbare modtog initiativpris

23-03-2015

Klubbens præsident Max R. Hansen talte, da initiativprisen blev uddelt. Foto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen kontakt@tv-kalundborg.dk

Idrætsforeningen Sund Stil modtog mandag eftermiddag Y’s Mens Clubs initiativpris 2015

Der var dækket op til fest med champagne og kransekage på Minihøjskolen på Rynkevangen i Kalundborg, da Idrætsforeningen Sund Stil tog imod Y’s Men’s Clubs initiativpris på 15.000 kroner.

”Initiativprisen uddeles en gang årlig i forbindelse med clubbens fødselsdag den 22.marts. Formålet med prisen er at yde støtte til en forening/organisation/person, som med et socialt, humanitært eller lignende almennyttigt initiativ, er med til at skabe en bedre verden for mennesker i Kalundborg Kommune, fortrinsvis med børn og unge for øje”, sagde præsident Max R. Hansen i forbindelse med overrækkelse af prisen til Pia Mølbæk, der er næstformand i Sund Stil.

”Tak for prisen, den er vi rigtigt glade for og tak til Dorte Jørgensen, der har indstillet os til prisen. Jeg er fuld af respekt for det arbejde i Y’s Men gør for de syge og svage i samfundet”, sagde Pia Mølbæk i sin takketale.

Sund Stil er en idrætsforening primært for psykisk sårbare, der tilbyder en bred vifte at aktiviteter, som giver de forskellige mulighed for at dyrke den form for motion de er i stand til at klare. Foreningen har pt. 80 medlemmer.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0