AnnonceLuk annonce
Populær butikschef forlader sit hjertebarn

01-02-2017

Lonnie Bjørklund forlader nu Profil Optik i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lonnie Bjørklund, butikschef for Profil Optik i Kordilgade, Kalundborg, forlader jobbet til fordel for et tilsvarende i Skibby.

Profil Optik i Kordilgade er lige hædret med den flotte ’Kalundborg Butikspris’, en pris givet for en ekstraordinær god service og kundebetjening, med fokus på kundeoplevelsen.

Æren for den flotte pris tilfalder selvfølgelig hele personalet i forretningen, med Lonnie Bjørklund, butikschef i Profil Optik, i spidsen, men nu forlader Lonnie Bjørklund jobbet som butikschef, for at tiltræde et tilsvarende job hos Profil Optik i Skibby, kun få hundrede meter fra hendes bopæl.

”Det er mit hjertebarn, vi har gjort en forskel, derfor har det også været svært at træffe beslutningen, men faktisk har jeg længe ønsket at komme tættere på min privatadresse i Skibby”, fortæller Lonnie Bjørklund, og fortsætter, ”jeg er meget pligtopfyldende, så ind i mellem bliver det nogle lange arbejdsdage, og så er der langt til Skibby, derfor vil jeg gerne arbejde tættere på min bopæl og på den måde få mere tid sammen med familien”.

Lonnie Bjørklund har arbejdet hos Profil Optik, Kalundborg, i syv år, heraf de fem som butikschef.

Profil Optik i Skibby, som fra 1. marts bliver Lonnie Bjørklunds nye arbejdsplads, er på samme størrelse som forretningen i Kalundborg.

Lonnie Bjørklund afløses som butikschef af Katharina Jensen fra Profil Optik i Holbæk, hvor hun sideløbende fortsætter som chef.

Lonnie Bjørklund har sin sidste arbejdsdag i Kalundborg torsdag den 23. februar, men tirsdag d. 7. februar inviteres kunder og forretningsforbindelser til reception i hele åbningstiden, hvor der bydes på kransekage og et glas.

Kunderne vil også kunne møde Katharina Jensen, samt det øvrige personale, i forbindelse med receptionen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0