AnnonceLuk annonce
Prøv en Hyundai og vind en skiferie

15-02-2019

Hyundai ansvarlig hos Hans Frederiksen A/S, David Due Larsen, med en Hyundai i30. Foto: Jens Nielsen

Hyundai Kalundborg har for tiden gjort det ekstra attraktivt at kigge forbi forretningen i Elmegade. Alle, der frem til 1. marts prøvekører en Hyundai i30, deltager nemlig i konkurrencen om at vinde en skiferie i Sverige for fire personer i påsken. Præmien er inkl. fri bil i form af en veludstyret i30 stationcar, så man kan komme sikkert og behageligt frem til det svenske skisportssted.

i30 er en af Hyundais mest familievenlige biler. Den fås både som praktisk 5-dørs, rummelig stationcar, veldesignet Fastback og lynhurtig GTi. Og uanset hvilken biltype, der passer bedst til ens temperament og behov, kan man frem til 1. marts deltage i konkurrencen om en skiferie i Sverige for fire personer bare ved at lægge vejen forbi Hyundai Kalundborg og prøvekøre en i30.

Hyundai forhandler Hans Frederiksen A/S udlodder, sammen med landets øvrige Hyundai forhandlere, otte dage på ski i Sverige som præmie til den heldige vinder blandt alle, der prøvekører en Hyundai i30 inden 1. marts. Og Hyundai stiller naturligvis en i30 stationcar med tagboks til rådighed i de otte dage, så vinderen kan køre standsmæssigt på skiferie.

Rummelig stationcar til skitøjet
Hyundai i30 stationcar er en af de bedst designede og mest rummelige i sin klasse. Bagagerummet rummer over 600 liter (1.650 liter med bagsædet nedfældet), så der er god plads til pakke skitøj og -støvler ned til ferien.

Hyundai i30 er bl.a. udstyret med 8” touchskærm med Apple CarPlay og Bluetooth, aircondition, træthedsovervågning, automatisk nedbremsning, bakkamera, fartpilot, forlygter med kurvelys og LED- kørelys, så turen til og fra skiferien bliver både sikker og behagelig.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0