AnnonceLuk annonce
Problemer ved Hvidebækhallen får nu konsekvenser

04-12-2019

Af Jens Nielsen

Parkeringspladsen ved Hvidebækhallen i Jerslev har i en længere periode været brugt som samlingssted af en række unge mennesker og deres biler. På grund af larm fra bilerne og høj musik, har politiet modtaget en lang række af anmelder om problemerne, nu indføres der vejtekniske foranstaltninger, så uberettiget ophold og kørsel på parkeringspladsen kan undgås fremadrettet.

Tirsdag aften foretog en af politiets patruljer præventiv patruljering på parkeringspladsen ved Hvidebækhallen, hvor politiet på det seneste har oplevet, at unge i biler forsamles, og flere gange til ulempe for de nærmeste naboer.

På stedet fandt politiet rester af afskudt fyrværkeri blandt de otte unge mænd og deres biler, som politiet traf på stedet. Ingen blev sigtet for ulovlig brug af fyrværkeri, men en 19-årig mand fra Nyrup blev sigtet for fejl og mangler på bilen, som var forsynet med to nedslidte og dermed ulovlige dæk. Politiet kørte herefter fra stedet efter afsluttet rapportoptagelse.

Kl. 20.36 fik politiet en henvendelse fra en kvindelig bekendt til den 19-årige, idet hun var utilfreds med den bøde, som den 19-årige havde fået. Hun krævede, at politiet kom retur til Hvidebækhallen for at tale om sagen. Det blev afslået, da politiet allerede var i dialog med den sigtede om sagen. Den kvindelige bekendte ville så sørge for, at politiet på en eller anden måde fik anledning til at køre retur til parkeringspladsen.

Kl. 20.45 fik politiet nu en henvendelse fra en nabo til parkeringspladsen, idet der på området nu var forsamlet 15-20 biler, der ifølge anmelderen alle havde trykket hornet i bund. Politiet måtte desværre undlade at sende en patrulje til området igen på grund af andre opgaver.

Onsdag vil politiet i samarbejde med Kalundborg kommune kigge på forholdene på parkeringspladsen og drøfte, hvilke muligheder der vil være for at indføre vejtekniske foranstaltninger, så uberettiget ophold og kørsel på parkeringspladsen kan undgås fremadrettet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0