AnnonceLuk annonce
Pris for nyskabelse og udvikling

30-08-2018

Asger Øgelund, der ejer Asgers Fisk, modtog i dag Radikale Venstres 'Liv I Kalundborg' pris. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Radikale Venstre overrækker for 8. år i træk ’Liv I Kalundborg’ prisen, som i år går til Asger Øgelund, der ejer Asgers Fisk.

Her til aften var det Radikale Venstre i Kalundborg samlet for at overrække Asger Øgelund prisen ’Liv I Kalundborg’. Prisen gives hvert år til en person eller forening, der på en særlig måde har foretaget en handling eller skabt et nyt koncept, og det må man sige, at Asger Øgelund har formået med sin fiskeforretning og ikke mindst fiskerestaurant på havnen i Kalundborg.

”Det er vores ønske i Radikale Venstre, at de personer og foreninger, som engagerer sig i vores kommune på en positiv, nyskabende og innovativ måde, skal have opmærksomhed og bekræftelse for deres indsats. Derfor går ’Liv I Kalundborg’ prisen i år til Asger, for den nyskabelse, du på meget kort tid har formået at udvikle og tilføre vores kommune,” siger Hans Munk, der er formand for Radikal Venstre i Kalundborg, til Asger Øgelund.

Prisen bestod igen i år af et meget smukt maleri, malet af Kalundborgs lokale kunstner, Britt Zenth. Asger Øgelund blev meget glad for maleriet, som nu skal have en æresplads i forretningen på havnen.

”Det er virkelig sødt af jer, tusind tak. Det er jeg altså meget glad for,” siger en meget glad Asger Øgelund, da han får maleriet overrakt efter de pæne ord fra Hans Munk.

Fokus på de unge i kommunen

Hans Munk og Ole Glahn (R) fortæller, at en af de ting, man virkelig har fokus på i Radikale Venstre er de unge mennesker og deres muligheder for at flytte til Kalundborg Kommune, enten som ny tilflyttere eller som de unge, der kommer tilbage og slår sig ned i vores kommune.

”Derudover syntes vi dengang, at der skete så meget, og det gør der stadig. Det skal være synligt, og derfor startede vi med prisen. Vi vil gerne prise det som politikere og forening,” siger Ole Glahn.

Tidligere har bl.a. Femtårns Løbeklubben, SYMB!, Multihuset, Røsnæs Beboerforening og Amfi Vestsjælland modtaget den fine pris.

Asger Øgelund lukker café delen af Asgers Fisk ned for vinteren om få dage, men åbner op igen til foråret med en endnu større terrasse.

"Den bliver endnu større og bedre end den, der er nu. Derudover bliver den overdækket og med læhegn. Men der er også mange andre planer i støbeskeen," siger en smilende Asger Øgelund, der dog drager på en velfortjent ferie snart.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0