AnnonceLuk annonce
Prinsesser i havneparken

08-08-2018

Eventyrprinsessen gæster havneparken nu på søndag.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag den 12. august kommer havneparken i Kalundborg forhåbentligt til at vrimle med prinsesser, når Kino Den Blå Engel i samarbejde med Kalundborg Kommune viser filmen Frost, og får besøg af ’Eventyrprinsessen’.

På søndag den 12. august spiller ’Eventyrprinsessen’ teaterstykket ’Guldlok og de tre bjørne’ for børn i alderen 4 - 12 år. Først fortæller hun det dramatiske eventyr, og bagefter får alle børn mulighed for at komme op på scenen, og spille med i stykket. Eventyrprinsessen medbringer de nødvendige rekvisitter, men det er også muligt at købe bjørneører, prinsessekroner og eventyrkostumer. Der vil ligeledes være mulighed for at få taget et billede bagefter.Eventyrprinsessen kommer fra 11.30 - 12.30, og kl. 13 vises filmen ’Frozen’ med dansk tale. Hele arrangementet er gratis, og alle er velkomne.

Animationsfilmen 'Frost' kender rigtig mange børn, og de fleste forældre. Den handler om søstrene og prinsesserne Anna og Elsa, der har et tæt forhold, og lillesøsteren Anna elsker, når Elsa bruger sine magiske kræfter til at skabe is, sne og kulde. Men da hendes evne bliver skyld i et uheld, beslutter deres forældre at skille de to søskende ad samt skjule Elsas kræfter for både omverdenen og Anna. 
Flere år senere er regentparret afgået ved døden, og Elsa skal krones som dronning samt genforenes med sin søster. Men hun kan ikke kontrollere sine kræfter. I raseri kommer hun til at indhylle kongeriget i evig vinter, og flygter langt op i bjergene. Nu må den altid optimistiske Anna danne par med is-eksperten Kristoffer, hans trofaste rensdyr Sven og den levende snemand Olaf for at bryde den isnende forbandelse.

Disneys animationsfilm er inspireret af H.C. Andersens klassiske eventyr Snedronningen’ om en ond dronning, der får små børn til at glemme barnetroen. 'Frozen' modtog i øvrigt Oscars for bedste animationsfilm og bedste originale sang.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0