AnnonceLuk annonce
Præst sigtet for 11 seksuelle forhold

12-12-2016

Tømmerup Kirke. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den nu tidligere præst i Tømmerup Kirke er sigtet for 11 forhold vedr. seksuelle forhold mod unge piger og drenge, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

I forbindelse med sagen vedr. den ny tidligere præst fra Tømmerup Kirke, har den varetægtsfængslede 46-årige Dan Peschack fravalgt at møde frem i retten til fristforlængelse i morgen tirsdag. Han har givet en frivillig forlængelse af fængslingen til tirsdag den 10. januar 2017.

Han er indtil nu sigtet for i alt 11 forhold vedr. seksuelle overgreb mod børn. Sigtelserne omfatter forhold med fire drenge og en pige i alderen fra 12 til 17 år. Der er tale om forhold vedr. samleje, forsøg på samleje, andet seksuelt forhold end samleje og blufærdighedskrænkelse. Den fængslede erkender delvist.

"Så sent som i fredags sigtede vi den fængslede mand for yderligere fire forhold", siger politikommissær Ove Pedersen til Ekstra Bladet.

Sagen efterforskes fortsat og det kan ikke udelukkes at der fremkommer flere sigtelser.

Den nu tidligere præst ved Tømmerup Kirke, Dan Peschack, blev anholdt den 22. juni 2016, og har siden siddet varetægtsfængslet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0