AnnonceLuk annonce
Præmier for mere end 100.000 kroner

19-04-2017

Leder af blomsterafdelingen Liss Thomsen og Købmand Peter Egebæk fra Meny i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Søndag den 23. april er den ukronede banko-konge, Banko Carl, klar i Tømmeruphallen til Meny Bingo Show, og nu er præmiesummen udvidet til næsten det dobbelte.

Søndag d. 23.april danner Tømmeruphallen rammen for et kæmpe Meny Bingo Show med den kendte banko-entertainer, Banko Carl, og med Meny på Nørre Alle som arrangør, sammen med RGI Håndbold og H.F. Vestsjællands Venner.

Meny har hele tiden meldt ud at der er præmier i forbindelse med bankospillet for 60.000 kr., men nu er alle præmier gjort op og det viser sig faktisk at der er præmier for godt og vel 100.000 kr.

Bl.a. er der sidegevinster til hele 10 på hver sin side af den person som har banko, så chancen for at komme hjem fra Tømmeruphallen med en præmie, er meget stor.

Flotte hovedgevinster

Blandt hovedpræmierne er der et helt års forbrug af brød fra eget bageri, to flasker vin hver uge i et år, en buket blomster hver uge i et år, en frugtkurv en gang om ugen i et år, og en ugentlig kødpakke fra slagteren i et helt år, og så alt det andet. Alle præmierne kommer fra Meny på Nørre Alle.

Billetterne til bingospillet købes hos Meny på Nørre Alle, og indgangsbilletten skal efterfølgende indløses til seks bingoplader i Tømmeruphallen, hvor der naturligvis også er lejlighed til at købe flere plader og deltage i et Kina Bankospil.

Meny forventer at banko arrangementet vil trække mere end 700 spilleglade mennesker, der er allerede solgt 650 billetter, så der bliver helt sikkert rift om de sidste billetter.

Bingoshowet, der ventes at vare i omkring to og en halv time inklusiv pause, begynder klokken 15, men arrangørerne opfordrer til, at man kommer i god tid.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0