AnnonceLuk annonce
Poul Krebs kommer til Kalundborg

28-05-2019

Poul Krebs kommer til Kino Den Blå Engel i Kalundborg til november. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kino Den Blå Engel er igen i gang med at vise film efter den omfattende røgskade i biografen, hvilket de også fejrer med nyheden om, at Poul Krebs har meldt sin ankomst i biografen den 19. november.

Tirsdag den 19. november kommer Poul Krebs en tur forbi Kino Den Blå Engel for at spille og synge lidt, og billetsalget begynder i morgen. Poul Krebs solo er en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Sådan bliver det også i 2019, når Poul Krebs tager sin akustiske guitar, og et udpluk af det store sangkatalog med sig på solo-tur. En solo-tour, der bl.a. bringer ham forbi Kino Den Blå Engel i Kalundborg

”En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet:”…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse”, mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som ”en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste, for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.”

En lang og flot karriere

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”. Det nye udspil gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter, og har efterhånden udgivet 24 albums, der til sammen har solgt langt over en mio. eksemplarer. 

Salget til Poul Krebs den 19. november kl. 20 begynder onsdag den 29. maj kl. 16 på biografens hjemmeside samt i biografen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0