AnnonceLuk annonce
Postgaarden klar til åbning

29-04-2019

Trine og Morten Nystrup er klar til at åbne Postgaarden for publikum. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ægteparret Trine og Morten Nystrup er stort set klar til at slå dørene op for Postgaarden Event- og Musikhus. Der mangler stort set kun øllet i hanerne. Lørdag er alle interesserede inviteret til Åbent Hus.

Rigtigt mange har minder om Postgaarden i Kalundborg, ikke mindst alle dem som gennem årene har gået til dans i den flotte gamle sal. De seneste år har Postgaarden bare stået tom, men det bliver der lavet om på nu, for ægteparret Trine og Morten Nystrup, indehavere af værtshuset Kontoret, fik for små tre måneder siden nøglerne til Postgaarden, og siden har håndværkere, venner og familie arbejdet på at omdanne den gamle sal til et nyt event og musikhus i Kalundborg.

Nystrup ægteparret er nu så langt at der kun mangler den sidste finish, og på lørdag d. 4. maj bliver dørene slået op for Postgaarden Event- og Musikhus, hvor parret inviterer alle interesserede til at kikke forbi til Åbent Hus mellem kl. 12 og 14.

En stor opgave

”Det har været en noget større opgave end vi havde regnet med og det er også blevet noget dyrere end vi havde regnet med,” fortæller Morten Nystrup, og Trine supplerer

”Når man først gør det, så skal det heller ikke gøres halvt”.

Selv om der stadig lige mangler det sidste er der ingen tvivl om at det store arbejde har været det hele værd, den gamle sal står helt skarpt, nymalet og med ny lakeret gulv, nænsomt restaureret, hvor de gamle værdier er bibeholdt.

Trine og Morten håber da også at mange vil kikke forbi på lørdag for at se resultatet, og se hvilke muligheder der er for stedet.

”Postgaarden er sådan et sted som mange kan nikke genkendende til, de har haft deres gang her på et eller andet tidspunkt, så om man er ung eller gammel så har man et tilhørsforhold,” siger Trine Nystrup.

Åbningsrock

Der er allerede sat en lang række af arrangementer ind i kalenderen, lige fra rock til stand up, foredrag og comedy.

Første arrangement i de Ny renoverede lokaler bliver d. 16. maj, hvor der er åbningsrock med Den Danske Mafia og Glam Gang.

Der er også mulighed for at leje Postgaarden til arrangementer af både privat som erhvervsmæssig karakter.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0