AnnonceLuk annonce
Postgaarden inviterer til gratis comedy Show

26-02-2020

Af Jens Nielsen

Sebastian Dorset er dansk stand-ups gennemsyrede, rare, kloge og bebrillede morsomme mand. Hans stil og facon kan virke afvæbnende, ja, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad også i stand til at gå i flæsket på aktuelle emner på en ubarmhjertig morsom facon. Den 13. marts står han på scenen på Postgaarden i Kalundborg, og entréen er gratis.

Det er et år siden at Trine og Morten Nystrup overtog Postgaarden og begyndte forvandlingen til et nyt spillested i Kalundborg. Det vil de gerne fejre sammen med en række af de mange gæster som siden har besøgt stedet, derfor inviterer Trine og Morten til comedy Show med Sebastian Dorset, fredag d. 13. marts kl. 20, og der er gratis adgang, dog skal der bestilles billetter på forhånd.

Vi mennesker er de eneste, der bruger ord. Bortset fra syngende hvaler og papegøjer, der vil have sukker og ydmyger sig selv ved at kalde sig "poppedreng" for at få det. Og så den dér nuttede hund på youtube, der lyder som om den snakker, når man spiller mundharpe. Men bortse fra den slags er vi mennesker de eneste, der bruger ord.

Og ord er nok den største årsag til menneskehedens enorme succes. Ingen andre abearter har oprettet så mange blogs og podcasts som os, men hvis man dykker ned i den septiktank, der lurer under de sociale medier, så får man tanken at Kain egentlig bare sprang et par facebookdiskussioner over, og gik direkte til deres logiske afslutning,” siger Sebastian Dorset

Sebastian Dorset har brugt ord det meste af sit liv, og levet af det, lige siden han blev voksen, her i onsdags. Gennem snart 25 år som stand-up komiker, har han ledt efter de helt rigtige, og opdaget at dem finder man kun, hvis man ikke er bange for at sige noget forkert.

Sebastian Dorset har samlet 25 års erfaring som komiker i et oneman show, når han gæster Postgaarden.

Billeter til comedy showet bestilles hos Trine Nystrup på tlf. 30 24 13 41Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0