AnnonceLuk annonce
Postgaarden - mange muligheder

02-02-2020

Der er mange muligheder på Postgaarden, hvis man vil afholde et arrangement. Foto: Privat.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mange har været til koncert på Postgaarden i Kalundborg, men udover at fungere som koncertsted, har Postgaarden også en hel del andre funktioner.

Udover at Postgaarden afholder koncerter, er det også stedet, hvor man blandt andet kan fejre livets fester, da der er mulighed for, at man kan leje lokalerne både privat og erhvervsmæssigt. Der bliver afholdt konfirmationer, jubilæer, runde fødselsdage, bryllupper, åbent hus arrangementer, barnedåb, foredrag, ginsmagning (det er jo også en slags livets fest), loppemarked, banko og ikke mindst kan foreninger også leje lokalerne til en generalforsamling eller andet.

Vi har fordelen af, at vores lokaler kan bruges til mange forskellige ting. Lige fra private fester og koncerter til banko, danseundervisning og erhvervsarrangementer. Derudover er der også flere gode overnatningsmuligheder tæt på i form af fx Ole Lundsgaard, der ligger lige over for og vandrehjemmet,” fortæller Trine Nystrup, der ejer Postgaarden sammen med sin mand, Morten Nystrup.

Fleksibel udlejning

Der er mange måder at gøre det på, da Trine og Morten Nystrup har valgt at være fleksible i måden, hvorpå de lejer lokalerne ud. 

”Du kan vel faktisk få det, som du vil have det. Vi kan levere maden og står for det hele, eller man kan vælge at leje lokalerne og selv stå for alt. Derudover er der naturligvis også muligheder for alt derimellem, hvis man nu fx gerne selv vil stå for maden, men ikke gider gøre rent, sætte borde op eller hvad det nu kan være, at man har brug for. Vi har samarbejde med både Meny, Slagter Jakob og Mia Reesen, men derudover kan man også frit vælge, hvis man vil have maden andetsteds fra. Det er helt op til kunden,” fortæller Trine Nystrup.

På Postgaarden er der plads til ca. 150 personer siddende ved runde borde, og omkring 175 personer ved langborde. Der er bar, som man kan vælge skal bemandes, man kan selv have drikkelse med, eller der kan være fuld bar. Derudover er der naturligvis også mulighed for at danse på de smukke trægulve, når musikken spiller på scenen i lokalet, hvor den gamle danseskole i sin tid lå. 

Et år med erfaringer

Det er ved at være et år siden, at Trine og Morten Nystrup åbnede  Postgaarden, og siden da har der været omkring 15 koncerter i 2019, hvilket fortsætter i 2020, dog med færre koncerter, men derimod med større navne.

Erfaringen har vist os, at vi nok skal satse på lidt færre koncerter og i stedet gå efter større navne, så det har vi gjort, og vi har mange spændende ting i gang,” siger Trine Nystrup.

Er man interesseret, kan man læse mere om Postgaarden, koncerter samt mulighed for at leje stedet til diverse arrangementer på  www.Postgaardenkalundborg.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0