AnnonceLuk annonce
Populært band kommer til Kalundborg

25-10-2020

Dodo & The Dodo's kommer til Kalundborg til foråret.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hvis man, ligesom mange andre, elsker Dodo & The Dodo’s, er der, til foråret, en oplagt mulighed for at lytte til deres smukke sange, men også høre mere om bandet, der har holdt sammen gennem næsten 40 år, når bandet kigger forbi Kalundborg.

Den 23. marts kommer Dodo & The Dodo’s forbi Kalundborg  med “Lige her “, hvilket bl.a. er deres fortælling om et musikalsk sammenhold, som har varet næsten 40 år. “Lige Her” er et kig ind i deres fælleshistorie, men også ord for den umiddelbare samhørighed, der kan opstå mellem publikum og musik, når ”Dodo’erne” byder op til sang, sjov og stille lytning.

De spiller selvfølgelig også alle deres mest elskede numre som “Giv mig hvad du har “, “Vågner i Natten”,Sømand af Verden” og “Pigen med det røde hår”, men også numre de ellers aldrig spiller på de store scener. Med sig har de denne gang deres mangeårige pianist Søren Skov. 

”Det er et skønt gensyn for 3. gang med Dodo & The Dodo’s. Vi håber på, at det lader sig gøre at afholde arrangementet i biografen, ellers må vi finde et andet sted i henhold til at overholde alle restriktioner omkring COVID-19. Vi har, som altid, vores trofaste lydfirma Troels A/S med,” fortæller Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel, og slutter: ”Det kunne fx være en oplagt julegave til Dodo & The Dodo’s fans.

Salget til Dodo & The Dodo’s den 23. marts kl. 20 begynder i dag, søndag, kl. 16 på Kino Den Blå Engels hjemmeside eller i biografen. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0