AnnonceLuk annonce
Populær restauratør fejrede rund fødselsdag

06-06-2019

Søren Tullesen havde torsdag inviteret til fødselsdagsreception i anledningen af sin 50-års fødselsdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Restauratør Søren Tullesen, Skipperkroen runder i dag torsdag, 50 år, derfor var der inviteret til rund fødselsdag, og rigtigt mange kom forbi for at ønske tillykke.

Restauratør Søren Tullesen, som står i spidsen for Skipperkroen i Mullerup, Gørlevhallens restaurant og i Kalundborghallernes Restaurant, har i dag torsdag, 50-års fødselsdag, og derfor var der inviteret til fødselsdagsreception på Skipperkroen i anledningen af den runde fødselsdag.

Søren Tullesen, som har mange års erfaring med at arrangere store fester for sine mange kunder, var da også helt forberedt på det store ryk ind af venner, familie, samarbejdspartnere og især kunder som gennem mange år har holdt fest hos Søren Tullesen.

Der var dækket flot op i Admiralsstuen og gæsterne blev beværtet med både øl, vand, vin og lækker mad.

Og selv om det var en lidt uvant situation for Søren Tullesen, lige pludselig at være festens midtpunkt, i stedet for at passe gryderne i køkkenet, så kunne han godt holde sig væk, og lade serveringspersonalet servicere gæsterne, i dag var det Sørens dag.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0