AnnonceLuk annonce
Populær teaterforestilling i byen

06-10-2016

Villads fra Valby som teaterforestilling kommer til Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

En meget populær teaterforestilling rammer Kalundborg og omegn i efterårsferien. Det er den store opsætning af "Villads fra Valby" med Louise Schouw Teater, som vises på Musisk Skole i Kalundborg onsdag de. 19. oktober kl. 14. Der er fem skuespillere på banen i forestillingen, og den er for alle aldersgrupper.

Anne Sofie Hammers populære børnebøger om ”Villads fra Valby” er nogle af tidens mest populære og mest læste bøger i børnehaverne, på bibliotekerne og i indskolingen. Nu kommer teaterversionen af ”Villads fra Valby” til Kalundborg.

Louise Schouw iscenesatte forestillingen på Aalborg Teater hvor den spillede i forår 2016 - med stor succes og fantastiske anmeldelser.

“Villads fra Valby” er historien om den helt almindelige dreng Villads, som har en helt almindelig familie: En mor, en far og en storesøster. Han bor i et pænt gult hus i en by der hedder Valby. Villads vil i bund og grund gerne være en sød dreng. Altså ikke sådan artig - for det lyder for kunstigt. Bare rar, så at alle folk kan lide ham. Han kan ikke finde på at lave ballade. Derimod er han rigtig god til at få gode idéer. Og så glemmer han ind imellem at tænke over, om de voksne mon nu også synes, at ideerne er så gode. Og det kan godt give en del ballade engang imellem – faktisk ret ofte.

Forestillingen viser hverdagens leg gennem børneøjne, og ligeså uskyldig den er for børn - ligeså tå-krummende er den for voksne. “Villads fra Valby” har noget af grine af – både for børn og voksne - for den handler om børns hverdag som den ser ud i dag med børnehave og skolestart, madpakker og mobiltelefoner.

Oplevelser, som børnene blandt publikum selv oplever i deres hverdag og som de kan spejle sig selv i. I forestillingen kommer vi igennem et helt skoleår – Villads’ første år i skole, og derfor egner forestillingen sig særligt til de børn, der snart skal i skole samt elever i 0.-3- klasse i indskolingen og deres forældre og bedsteforældre.

Gratis billetter fås via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside

www.kalundborgbib.dk  - Under ’Det sker’, og det er Kalundborg Biblioteker der har arrangeret, at forestillingen kommer til Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0