AnnonceLuk annonce
Populær skoleleder takkede af efter 35 år

24-09-2020

Bjørn Mortensen går nu på pension efter 35 års ansættelse på Hvidebækskolen. De sidste 19 år som skoleleder. Det blev fejret i denne uge.

Mandag tog skoleleder Bjørn Mortensen afsked med Hvidebækskolens elever, efter 35 år på skolen.

Indskolingen 0.-3. klasse, havde inviteret Bjørn til afskedsarrangement i skolegården, hvor børnene optrådte med forskellige små indslag.

I dette skoleår bliver en del af indskolingsbørnene undervist i musik, i samarbejde med Mmusisk Skole. I denne anledning havde musikgruppen deres første optræden, med et slag nummer på plastspande.

Derefter læste SFO lederen eventyret om en mand der brændte for arbejdet med børn. Børnene gættede selvfølgelig at det var Bjørn, historien handlede om. Igennem eventyret fik Bjørn overrakt små gaver, der passede ind i teksten. Han fik bl.a. et lille skib som skulle symbolisere den nye rejse Bjørn skal i gang med, som pensionist.

Det sidste indslag var hvert enkelt barns personlige farvel til skolelederen. Alle børn overrakte en rose til Bjørn, som gik fra lilleskolen med 100 forskellig farvede roser.

Bjørn Mortensens farveltale til eleverne, indeholdt bl.a. en refleksion over hvor mange børn han har været i kontakt med, gennem sine mange arbejdsår og han takkede de nuværende børn, da de var repræsentanter for alle de børn der har gået på Hvidebækskolen gennem de sidste 35 år.

Herefter gik Bjørn rundt i de enkelte klasser på mellemtrinnet og i overbygningen, hvor han hilste af med de større elever.

Til sidst fik alle eleverne en kage, der blev nydt rundt i de forskellige klasser. 

Det sidste på punkt på dagens program, var afskedsreception for personalet hvor mange sjove historier blev genopfrisket fra nuværende og tidligere medarbejdere. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0