AnnonceLuk annonce
Populær musiker til Kalundborg Rock´er

08-02-2019

Jacob Dinesen kommer og spiller på Kalundborg Rock'er 2019.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Rocker kan nu afsløre endnu et stort navn, der kommer og spiller til årets festival på Gisseløre. For første gang kommer Jacob Dinesen – en musiker, der på kort tid er blevet en af de helt store på den danske musik scene.

2017 var året, hvor den kun 22-årige Jacob Dinesen erobrede de danske spillesteder og hitlister - med en kæmpe fanskare til følge.100 koncerter blev det dengang til, og ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs koncerter solgt ud. Siden har mange måtte se langt efter at opleve Jacob Dinesen på landets lokale scener igen, da 2018 ”kun” bød på to koncerter i henholdsvis Jylland og København samt få festivaler sommeren over. Men i 2019 er Jacob Dinesen tilbage med sit band og de er igen ude på de danske festivaler, og altså også scenen på Kalundborg Rock’er til august.

Lokalt band

Derudover kommer også en af de lokale bands fra egnen, nemlig Move Out. Move Out har efterhånden spillet mange steder rundt omkring, og skal altså også nu stå på den store scene til festivalen i Kalundborg. Move Out er et lokalt band, der blev dannet for knap fire år siden. Siden hen er det gået stærkt for de fire lokale drenge Sonny Kaiser, Tim Groset, Kenneth Vester og Mads Bodzioch. De har tidligere spillet to gange på Kalundborg Rock’ers ungdoms- og talentscene, senest i 2016, hvor de spillede for et fyldt telt på pladsen. Derudover har de faktisk også spillet på den store scene til Kalundborg Rock’er i 2017, og skal det altså nu igen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0