AnnonceLuk annonce
Foredrag med Populær radiovært

17-11-2016

Søren Dahl, der er mest kendt som radiovært på Café Hack, gæster Kalundborg. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Den populære Café Hack radiovært Søren Dahl holder sit spændende foredrag, "Tro på et liv før døden", i Kalundborg i næste uge. Det er LOF Kalundborg som arrangerer foredraget.

Med udgangspunkt i skæve anekdoter og historier fra det virkelige liv, giver Søren Dahl sit bud på, hvordan man lever ”det gode liv” – serveret med den sædvanlige lune og humoristiske tilgang, man kender fra radioprogrammet Café Hack. Søren Dahl vil tale om livsglæde, for det er jo sådan med livsglæde, at jo mere man bruger af den, jo mere er der tilbage.
Et musikalsk foredrag, hvor Søren Dahl inddrager et klaver eller flygel, i sit livsbekræftende univers.

Foredraget foregår tirsdag d. 22. november fra kl. 19 til 21 i aulaen, Skolen på Herredsåsen i Kalundborg.

Søren Dahl er en dansk radiovært, musiker, komiker, foredragsholder og forfatter, Søren Dahl er blandt andet kendt for sin rolle som radiovært på Café Hack.

Søren Dahl er uddannet musikpædagog med hovedfag i direktion og klaver ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1984 og har videreuddannet sig i musical- og filmkomposition i London.

Søren Dahl har skrevet musik til teaterstykker, TV- serier og spillefilm, bl.a. Jydekompagniet 3. Han har turneret som pianist i shows med bl.a. Finn Nørbygaard og Jette Torp, Jacob Haugaard samt Viggo Sommer

I perioden 1994-98 var Søren Dahl medlem af De Nattergale og var med i showet Nu griber det godt nok om sig.

I 1998 var der premiere på Søren Dahls eget show Mit liv som hund, det første af indtil videre 5 solo-shows, hvoraf flere er blevet sendt på TV2 Charlie.

Siden 2003 har Søren Dahl været vært på P4-programmet Café Hack.

Foredraget er arrangeret af LOF Kalundborg. Tilmelding på www.kalundborg.lof.dk eller ved indgangen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0