AnnonceLuk annonce
Populær Kim Larsen-entertainer underholder

28-10-2019

Kim Larsen entertainer, Ole Gas, giver koncert i Gl. Svebølle Forsamlingshus.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nu kan man opleve Ole Gas, der af mange opfattes, som Danmarks bedste Kim Larsen-entertainer, fredag den 22. november i Gl. Svebølle Forsamlingshus.  

Ole Gas ikke bare spiller og lyder som Kim Larsen, han ligner ham også til forveksling. Sådan beskriver rigtig mange mennesker Ole Gas efter en koncert, og et er sikkert, han har en kalender, der er fyldt op med spillejobs i det ganske land.

Oplev derfor Danmarks svar på Kim Larsen, når der inviteres til spisning og musikunderholdning i Gl. Svebølle Forsamlingshus fredag den 22. november, hvor dørene åbnes kl. 18 til spisning, og kl. 19.30 går Ole Gas på scenen og underholder med Kim Larsens sange. 

Når Ole Gas indtager scenen ene mand, går alt op i en højere enhed, når det ene hit efter det andet fra Kim Larsens store sangkatalog blive serveret. Mange mener ligheden er stor, og Ole Gas formår at spille, så taget letter. Der bliver kræset for de små musikalske detaljer. 

Ole Gas har imidlertid en travl kalender, og er meget efterspurgt. Det anbefales derfor at være hurtig ude, hvis man vil sikre sig en billet i Gl. Svebølle Forsamlingshus. Ring eller SMS direkte til Gl. Svebølle Forsamlingshus ved Lisbeth på tlf. 25 80 07 01. 

Læs mere på www.kalundborglif.dk eller på www.glsveboelleforsamlingshus.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0