AnnonceLuk annonce
Politiske budskaber gled ned sammen med æbleskiver

19-12-2016

Venstre folk i Kordilgade lørdag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Venstres vælgerforening i Kalundborg, Tømmerup og Årby var lørdag formiddag i Kordilgade for at snakke politik med de jule handlende.

Rigtigt mange julehandlende havde travlt lørdag formiddag i Kordilgade, der skulle købes julegaver, men flere havde også tid til en tur i hestevogn, eller en snak med julemanden.

Blandt dem som også var at finde i Kordilgade var en flok Venstre folk fra vælgerforeningen i Kalundborg, Tømmerup og Årby, de havde slået lejr på Solskinspladsen, hvor der både var gløgg og æbleskiver til dem som havde tid til en politisk snak, og en blå ballon til børnene.

”Det er efterhånden en tradition at vi er i Kordilgade den sidste lørdag før jul, for at få en snak med borgerne, vise venstre flaget og byde på en æbleskive og et glas gløgg, og så er der jo kun et år til der er kommunevalg, men det er nu ikke hovedformålet med at være her”, fortæller Ole Kølle, formand for den lokale vælgerforening.

Med i Kordilgade var også Mads Olsen og Else Marie Thorhauge, som sammen med Claus Toftegaard, stiller op til kommunevalget i november 2017.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0