AnnonceLuk annonce
Politiske budskaber fra morgenstunden

21-11-2016

Gunver Jensen fra Socialdemokratiet delte morgenbrød og politiske budskaber ud mandag morgen på Kalundborg Station. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Socialdemokratiet i Kalundborg var mandag morgen mødt op på Kalundborg Station for at dele politiske budskaber ud, der er nemlig lige nøjagtigt et år til der er kommune- og regionsvalg.

Otte medlemmer fra Socialdemokratiet i Kalundborg var stået meget tidligt op mandag morgen for at møde pendlerne på Kalundborg Station, anledningen var at der nøjagtigt er et år til kommune- og regionsvalget, det havde Socialdemokratiet over hele landet valgt at markere ved at møde vælgerne.

Blandt de otte lokale socialdemokrater på Kalundborg Station, var formand Gunnar Jørgensen og spidskandidat for Socialdemokratiet i Kalundborg Gunver Jensen, som flittigt delte løbesedler ud sammen med en varm lækker scones bagt hos den lokale 7-Elleven butik på stationen.

”Vi er klar til at starte valgkampen til næste års kommune- og regionsvalg, først i december mødes vi og laver vores valgprogram færdigt og sidst i februar bliver programmet vedtaget på vores generalforsamling, vi har de fleste kandidater på plads, men der er selvfølgelig plads til flere”, fortæller Gunnar Jørgensen, imens der deles lune scones ud til pendlerne på Kalundborg Station, en kold mandag morgen.

Med aktionen mandag morgen markerer Socialdemokratiet at der er et år til vi alle skal stemme til kommune- og regionsvalget og håber med dagen aktion at der kommer mere fokus på lokalpolitikken.

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og få en e-mail hvergang der er nyt på TV-Kalundborg.dk, KLIK HERKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0