AnnonceLuk annonce
Politikere helt elektrisk

12-05-2019

De tre lokale folketingskandidater, Jonas Ghiyati (SF), Jesper Wienmann Hansen (K) og Jeppe Sørensen (B) havde lørdag formiddag fokus på elbiler og grøn omstilling. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tre lokale folketingskandidater satte fokus på elbiler og den grønne omstilling lørdag formiddag. Det foregik i samarbejde med Hans Frederiksen A/S og Meny Kalundborg.

De tre lokale folketingskandidater, Jonas Ghiyati (SF), Jesper Wienmann Hansen (K) og Jeppe Sørensen (B), som alle bor i Kalundborg Kommune, er gået sammen for at vise Kalundborg, at klimaet er et meget vigtigt emne i valgkampen.

I samarbejde med autoforhandler Hans Frederiksen A/S i Kalundborg, inviterede de, lørdag formiddag på en tur ind i fremtiden med prøveture i elbiler og politisk snak. Det foregik ved Meny Kalundborg på Nørre Alle.

Hans Frederiksen A/S stillede op med flere forskellige bud på fremtidens elbiler, en Renault elbil, samt tre biler fra Hyundai, henholdsvis en elbil, en hybrid og en plugin.

Meny kunderne kunne så, ud over en politisk snak med de lokale kandidater, også får en prøvetur i en elbil, og de tre politikere kørte en tur sammen for at prøve den nye teknologi.

Elbiler er en af nøglestenene, til at gøre Danmark CO2 neutralt, da de kan bruge vores grønne strøm.

De tre lokale folketingspolitikere, Jonas Ghiyati (SF), Jesper Wienmann Hansen (K) og Jeppe Sørensen (B), ville også gerne bruge lørdag formiddag til at vise, at deres partier kan arbejde sammen på tværs, når det gælder.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0