AnnonceLuk annonce
Politihund finder mulige spor efter brandbare væsker

29-10-2019

Selve branden i restauranten var ikke så voldsom, men der er store skader efter sod, røg og vand. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Natten til søndag opstod der brand i restaurant Just Curry i Brokkebjerg ved Kalundborg, hvis ejer tidligere er blevet udsat for pengeafpresning og trusler. Nu har politiet muligvis fundet spor efter brandbare væsker

Mandag formiddag havde politiet og brandsagkyndige fra Kriminalteknisk Afdeling en brandhund ude for at undersøge restaurant Just Curry på Lerchenfeldvej nærmere, efter branden natten til søndag.

Her fandt hunden med hjælp fra sin lugtesans frem til flere steder, hvor der måske var spor efter brandbare væsker.

”De spor som er fundet på stedet skal nu undersøges på et laboratorium, men vi kan udelukke at branden er opstået på grund af fejl i elinstallationen eller fejl i elektriske apparater på steder,” siger Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi. 

Da brandfolkene kom frem til restauranten natten til søndag, var et vindue til køkkenet smadret og på gulvet i køkkenet lå en eller flere sten, som må formodes at være kastet ind gennem vinduet.

Politiet undersøger fortsat sagen nærmere for at finde videoovervågning og nye vidner og naboer, der kunne ligge inde med vigtig viden. De vil også forhøre sig hos ejeren, om han har videovervågning på stedet.

Truet til at betale 100.000 kr.

Ejeren af Restaurant Just Curry, Asher Chauham, blev først i oktober truet af to mænd til at betale 100.000 kr., de første 25.000 kr. inden for 24 timer, ellers ville de brænde restauranten ned.

Indehaveren nægtede at betale, og politiet skal nu undersøge om truslerne mod Asher Chauham og branden natten til søndag, hænger sammen.

Video: Restaurant sat i brand efter truslerKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0